Karapıcak'ın 'Aday' Balonu Erken Patladı

Karapıcak'ın 'Aday' Balonu Erken Patladı
Salıpazarı'nın MHP'ye verildiği ve adayın Abdullah Karapıçak olacağı yönündeki haberlerle ilgili MHP Samsun İl Başkanı, "Genel merkezimizden Salıpazarı hakkında henüz bize bilgilendirme yapılmamıştır." dedi

Karapıçak'ın Adaylığı balon çıktı!
Samsun'da önceki gün kamuoyuna Cumhur İttifakı ortaklarından AK Parti ve MHP arasında hangi belediyelerden hangi parti çatısı altında girileceği görüşmeleri sona erdi. Samsun’da MHP'ye Asarcık, Alaçam'ın yanı sıra Salıpazarı Belediye Başkanlığı'nın bırakılmasına karar verildiği ve adayın ise Abdullah Karapıçak olduğu yönünde haberler servis edilmişti. Bu haberler Salıpazarı'ndan aday adayı olan diğer 3 isim tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Mucur: “Aday Belli Değil”
Yaşanan tepkiler üzerine MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Salıpazarı İlçe Başkanı ve aday adaylarıyla parti binasında bir araya gelerek netlik kazanan bir isim olmadığı ve aday adaylarının çalışmalarını sürdürmesini istediği öğrenildi. Yaşanan gelişmeler üzerine aranarak Salıpazarı hakkında bilgisine başvurulan İl Başkanı Burhan Mucur, "Genel merkezimden tarafımıza henüz Salıpazarı'nın MHP'ye bırakıldığı yönünde resmi bil bildiri yapılmamıştır. Salıpazarı'nda aday adaylarımız mevcut ve aday adaylık sürecimiz devam etmektedir. Aday adaylarımızdan her hangi bir ismin aday olarak belirlenmesi gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber