CHP’nin Samsun adayı Cevat Öncü

CHP’nin Samsun adayı Cevat Öncü
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayını belirledi. Samsun için Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Cevat Öncü ismi açıklandı

2024 Mart ayının yerel seçimleri yaklaşması ile birlikte Büyüksehir belediye başkan Adayları merak konusu oldu. Samsun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyüksehir adayı İnşaat Mühendisi Cevat Öncü oldu.

Cevat Öncü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Cumhuriyet Halk Partisi’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adımın açıklanmış olmasından büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Beni bu göreve layık gören, Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerimize, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum.

Aday adaylığı sürecinde yakın ilgilerini gördüğüm ve seçim kampanyası sürecinde beraber çalışacağımız Samsun milletvekilimiz Sayın Murat Çan, Samsun İl Başkanımız Sayın Mehmet Özdağ, Parti Meclisi Üyemiz Sayın Nazan Güneysu, ilçe başkanlarımız ve tüm parti örgütümüze teşekkür ediyorum.

Seçim kampanyamızı, yüksek enerjimiz ile sağlıklı bir şekilde yürüterek seçimleri kazanmak önceliğimiz olacaktır. "dedi.

CHP’nin Samsun’un Alaçam ilçesinde Zergün Demirci’yi, Ladik ilçesinde Özgür Ay’ı, Vezirköprü ilçesinde Cemal Türkoğlu’nu ve Bafra ilçesinde Özgür Önder’i aday olarak açıkladığı öğrenildi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir