Karanfil görevinden alındı

Karanfil görevinden alındı
Samsun eski İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevinden 2 yıl önce Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşar yardımcılığına atanan Aslan Karanfil görevinden ayrılarak bakanlık müşaviri olarak görevlendirildiğini sosyal paylaşım sitesinden duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aslan Karanfil, görevinden alınarak bakanlık müşaviri olarak görevlendirildi. 14 Mayıs 2012 tarihinde Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan Aslan Karanfil görevinden alındı. Karanfil, Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile bakanlık müşavirliği görevine atandı.

Görevden değişikliğini sosyal paylaşım sitesi sayfasından duyuran Aslan Karanfil şu ifadelere yer verdi: "14 Mayıs 2012 tarihinde, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden ayrılarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşar yardımcılığı görevime başlamıştım. Tam 2 yıl sonra, 14 Mayıs 2014 de, Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile, bakanlık müşavirliğine atanmam nedeniyle, canla başla çalıştığım müsteşar yardımcılığı görevimden ayrılıyorum. Tam 2 yıl süren, gece - gündüz demeden, hafta içi -hafta sonu demeden, mesai mefhumu gözetmeden, iş ve çözüm odaklı, herkese kapımızı ve gönlümüzü açarak yaptığımız müsteşar yardımcılığı görevimiz sona erdi. Her görevin sonu oluyor. İnsanın en büyük sermayesi, bir görevden ayrılma zamanı geldiğinde, arkasında güzel intibalar ve iyi, faydalı işler bırakmaktır. İnşallah biz de arkamızda güzel intibalar ve iyi, faydalı işler ve hizmetler bırakabilmişizdir. Görevimden ayrılırken vicdan huzuru ile ayrılıyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma selamlarımı iletiyor bana haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Benden yana helal olsun. Bu 2 yıllık süre içinde, zorunlu nedenlerle Samsun da kalan ve ancak bazı hafta sonları görebildiğim eşim ve çocuklarıma sevgilerimi gönderiyorum... Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler ... Selamlarımla..." ifadelerini kullanması dikkat çekti.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz