Karakoldan çıktı intihara kalkıştı

Karakoldan çıktı intihara kalkıştı
Beşiktaş’ta hakkındaki şikayet nedeniyle karakolda ifade veren şahıs, çıkar çıkmaz denize atlayarak intihara teşebbüs etti.

Beşiktaş’ta hakkındaki şikayet nedeniyle karakolda ifade veren şahıs, çıkar çıkmaz denize atlayarak intihara teşebbüs etti. Boğulmak üzere olan şahıs, suya atlayan polis memuru tarafından kurtarıldı. Denizde yaşanan can pazarı, cep telefonu kamerasına da saniye saniye yansıdı.

Arnavutköy sahilinde hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan olay, iddiaya göre şöyle gelişti. Sabah saatlerinde hakkındaki şikayet nedeniyle Arnavutköy Polis Merkezi’ne gelen bir kişi ifade verdi. İfade işlemi bittikten sonra yakınları ile birlikte karakoldan ayrılan şahıs, birden denize doğru koşmaya başladı. Denize atlayarak intihara teşebbüs eden şahıs, sahilde hareketli dakikalar yaşanmasına neden oldu. Vatandaşlar ve polis, boğulma tehlikesi geçiren şahsı kurtarmak için seferber oldu. Bir polis memuru, soğuk havaya rağmen denize atlayarak intihara teşebbüs eden şahsı kurtardı. Vatandaşlar da sahile demirlenmiş tekneden indirdikleri şişme botla şahsı gemiye çekti. Boğulma tehlikesi geçiren şahıs, ambulansla hastaneye sevk edildi. Soğuk havaya rağmen vatandaşın hayatını kurtarmak için denize atlayan polis memurunun yardımına ise arkadaşları koştu. Soğuktan titreyen polis memuruna yeni kıyafetler getiren arkadaşları, ısınmasını sağladı.

Denizde yaşanan can pazarı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına da saniye saniye yansıdı. Cep telefonu görüntüsünde, denize bot indirilmesi ve şahsın kurtarılması görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş