Karagöl’den Murzioğlu’na ziyaret

Karagöl’den Murzioğlu’na ziyaret
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Zeynep Karagöl çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Zeynep Karagöl Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na ziyarette bulundu

Karagöl ziyaretinde Türkiye'nin 2023 hedeflerinde ticaret ve sanayi alanlarına yapılacak yatırımların son derece önemli olduğunu, doğru bir ivme ile yapılacak bu yatırımların ülke ekonomisini  hedeflenen seviyeye ulaştıracağını belirtti.

Samsun'da ticaret ve sanayi alanlarına yapılacak her türlü faaliyetin destekçisi olacağını,girişimci sayısının artması ülke ekonomisi ve ülke kalkınması açısından önemini vurgulayan Karagöl, yerel yönetimlerin hazırlayacağı projelerle yeni girişimcilere sanayi ve ticaret alanları kazandırılması için iş birliği içerisinde olacağını, birlik ve beraberlik olduğu sürece kazanılmayacak zafer olmayacağını söyledi. Ticaret ve sanayi üzerine yapılacak faaliyetlerde her türlü desteği vereceğini belirten Karagöl, başkan Murzioğlu'na çalışmalarında başarılar diledi.

Kendilerini ziyaretlerinden son derece memnun kalan Murzioğlu, Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Zeynep Karagöl' e çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti. 
HABER MERKEZİ

zeynepkaragol.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber