Gergin maç, Ladik Belediyespor’un…

Gergin maç, Ladik Belediyespor’un…
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Çarşambaspor, büyük umutlarla çıktığı Ladik deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen ilk yarıda kendi kalesinde gördüğü 2 golle, mağlup oldu

BAL’de küme düşmemek adına mücadelesini sürdüren iki Samsun temsilcisinin karşılaştığı müsabakada, Ladik Belediyespor, Ladik’te oynanılan müsabakada Çarşambaspor’a karşı büyük direnç göstererek Yeşil-Beyazlı ekibe geçit vermedi. Karşılaşmaya iyi başlayan takım Çarşambaspor’du. Maçın ilk dakikalarında sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselen Kahraman, takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 19. Dakikada gelen bu golle birlikte takımın daha üstün performansı beklenirken oyunun kontrolünü tam anlamıyla Ladik Belediyespor’a kaptıran Çarşambaspor, ceza sahası içinde gelişen pozisyonda topa elle müdahale de bulunan Oğuz Üstünel, kırmızı kartla cezalandırılırken. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Vehbi kullandı. Durumu eşitledi. İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken, ceza sahasının sağ tarafında topu önünde bunla Fikret Can Saraç, ilk yarının skorunu belirleyen golü attı. İlk yarı Ladik Belediyespor’un 2-1’lik skoru ile son buldu.
 

İkinci yarıya gelindiğinde,  Yeşil-Beyazlı ekip oyuna istekli başlayan taraftı. Karşılaşmada beraberlik için var olan gücünü ortaya koyan Çarşambaspor, rakipten gelen kontra ataklara karşılık verdiği dakikada Ladik Belediyespor kalesinde oluşan karambol de Çarşambaspor’un kafa şutu direkten döndü. Karşılaşma gergin bir şekilde devam ederken, yedek kulübesinde yedek Kaleci Oğuzhan’ın küfrettiği iddiası ile yan hakemin, maçın hakemi Ömer Şivka’yı uyarmasıyla, yedek kulübesinde bulunan Oğuzhan’a da kırmızı kart çıktı. Kart sonrası oluşan gergin dakikalarda 4. Hakeme iterek müdahalede bulunulmasının ardından, maçın orta hakemi dakikalar 70’i gösterdiğinde soyunma odasının yolunu tuttu.

Soyunma odasından çıkmayan orta hakem Ömer Şivka maçı tatil ettiğini ifade etti. Karşılaşma sonunda sevinen taraf ev sahibi Ladik Belediyespor olurken, ev sahibi takımın sahasında kötü zemin ve kötü bir hakem yönetimiyle Ladik’ten boynu bükük sahadan ayrılan Çarşambaspor ligde ki tüm kredilerini tüketti gibi.

HABER: Nevzat AKKAYA
 
gergin1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir