KALAYCI AİLESİNİN ACI GÜNÜ

KALAYCI AİLESİNİN ACI GÜNÜ
METRO Turizm Onursal Başkanı Galip Öztürk'ün dayısı ve eski Ayvacık İlçe Başkanı Ekrem Kalaycı'nın amcası Selahattin Kalaycı son yolculuğuna uğurlandı

AK PARTİ Ayvacık Kurucu ilçe Başkanı Ekrem Kalaycı’nın amcası,  METRO Turizm Onursal Başkanı Galip Öztürk'ün dayısı Selahattin Kalaycı sevenlerini üzdü. Önce ki gün uzun süredir gördüğü tedavi görmekte olan Selahattin Kalaycı hayata veda etti. Ayvacık İlçesi Söğütpınar Mahallesinde ki evine getirilen Kalaycı'nın naşı için evinin önünde düzenlenen törenin ardından aynı mahallede ki bulanan Söğütpınar Camin de kılınan öğle namazına müteakiben aynı mahallede ki aile kabristanlığına gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, AK  Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe ve  Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile akrabalarının yanı sıra dostları ve sevenleri katıldı. Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak hayata veda eden Selahattin Kalaycı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

HABER-FOTO:Nuri ŞEKER- Ayhan GONCA

29572766_2084391888255794_8443213399546881996_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber