AVANTAJ ÇARŞAMBASPOR’DA

AVANTAJ ÇARŞAMBASPOR’DA
ÇARŞAMBASPOR’A ‘ORDU’ KIYAĞI!

ÇARŞAMBASPOR: 2 – GÖRELESPOR: 0
ORDUSPOR: 1 – ATAKUM BELEDİYE : 0

Bölgesel Amatör Lig’de son iki haftaya girilirken, küme düşme hattında ki iki takımın kıyasıya mücadelesinde Çarşambaspor, Görelespor’u 2-0’lık skorla yenmesiyle rakip Atakum Belediyespor’un Ordu deplasmanında Orduspor’a kaybetmesinin ardından avantajlı duruma Çarşambaspor geçti.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı rakibi Görelespor karşısında oyuna iyi başlayan taraf Çarşambaspor olmasına rağmen karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takım gol bölgelerinde etkili olamadı. Karşılaşmanın 42. dakikasında Kemal Bayraktar ceza sahasının dışından müthiş vurdu. Topu kalecinin uzanamayacağı köşeye bıraktı. Ve karşılaşmada Çarşambaspor’u 1-0 öne geçirmiş oldu. İlk yarı 1-0 Çarşambaspor’un üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıya gelindiğinde 1-0’ın verdiği avantajla oyuna iyi başlayan taraf Çarşambaspor’du. Çarşambaspor, oyun kontrolünü eline geçirmesiyle Görelespor kalesinde pozisyonlar bulmaya başladı. İkinci golü Kemal Bayraktar’ın ceza sahası içerisinde bulduğu topu güzel bir vuruşla kaleye gönderdi. Kaleci Elnar topu çeldi. Çeldiği top oyuna ikinci yarıda giren Özcan’ın önüne düştü. Özcan düzgün bir vuruş yaparak topu filelerle buluşturdu. Bu golle birlikte büyük sevinç yaşayan Çarşambaspor Teknik heyeti ve taraftarlar maçın bitiş düdüğü ile Ordu’dan gelen sonuçla çifte mutluluk yaşadılar.

Çarşambaspor, aldığı galibiyetle geçen hafta Fatsa Belediyespor mağlubiyetinin ardından rakibi Atakum Belediyespor’a kaptırdığı avantajı tekrar kendi lehine çevirerek son iki haftayı avantajlı duruma getirdi. Artık bütün gözler son iki haftaya çevrilmiş durumda. Çarşambaspor haftaya Çorum Eti Lisesi ile deplasmanda oynarken, Atakum Belediyespor kendi sahasında Ünyespor’u konuk edecek. Daha sonra ki hafta ise Çarşambaspor kendi sahasında Şarkışlaspor’u ağırlayacak. Atakum Belediyespor ise Bulancakspor’a konuk olacak. Bu müsabakalardan alınacak sonuçlara göre play-off oynayacak takım belli olacak. Şuan Çarşambaspor daha avantajlı duruma gelirken, Atakum Belediyespor’da Ordu deplasmanında kaybederek kendini ateş hattına attı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber