KADIN KOORDİNASYON MERKEZİ 2 EVİ DONATTI

KADIN KOORDİNASYON MERKEZİ 2 EVİ DONATTI
İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü'ne bağlı faaliyetlerini sürdüren Kadın Koordinasyon Merkezi, ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor.

Yaptıkları yardımlarla muhtaç vatandaşların yüzünü güldüren Kadın Koordinasyon Merkezi, aynı anda iki farklı mahallede eşya yardımı yaparak 2 aileyi sevindirdi. Yardımsever vatandaşlardan temin ettiği eşyaları ihtiyaç sahibi ailelerle buluşturan Kadın Koordinasyon Merkezi, yıpranmış ve tadilata girmesi gereken mobilyaları da kendi atölyesinde tamir ediyor.
Samsun’da veren eli alan elle buluşturma noktasında köprü vazifesi gören ilk olarak Hastanebaşı Mahallesi Madolyon Sokak’ta ikamet eden aileye oturma grubu, halı, perde, soba yardımında bulundu. Yapılan ilk yardımın ardından Kışla Mahallesi Yusufeli Sokak’ta ikamet eden ailenin evini ise, yemek masası, perde, halı ile tepeden tırnağa donattı.
İlkadım ilçesinde alt ve üst gelir gruplarının iç içe yaşadığını söyleyen Kadın Koordinasyon Merkezi Başkanı Lütfiye Demirtaş, "Kullanılır durumda olan eşyalarını bağışlamak isteyen hayırsever vatandaşlarımız bizleri arayarak bağışlarını yapabilirler. Yardımı sevenler ile ihtiyaç sahibi arasında köprü kuran gönüllü yardım merkezi olarak tüm vatandaşlarımızdan bu konunda destek bekliyoruz" diye konuştu.

a-(2).jpg

a-(3).jpg

a-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel