JUDO GRAND PRİX HAZIRLIKLARI BAŞLADI

JUDO GRAND PRİX HAZIRLIKLARI BAŞLADI
30-31 Mart tarihlerinde 40 ülkenin katılımı ile Samsun Tekkeköy 7500 kişilik spor salonu'nda yapılacak olan Judo Grand Prix Dünya Şampiyonası hazırlıkları Vali Yardımcısı Hakan Kubalı Başkanlığında Valilik Toplantı salonunda yapılan toplantı ile startaldı

 

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi, Ondokuzmayıs Üniversitesi, Tekkeköy Kaymakamlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü Judo İl Temsilciliği ve Eyüp İnşaat yetkilileri katıldı. 
 
Vali Yardımcısı Hakan Kubalı Başkanlığı'nda kurulan komisyon şampiyona ile ilgili çalışmalara başladı. 5 Mart 2013 Salı günü ise Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy başkanlığında Büyükşehir Belediyesi, Ondokuzmayıs Üniversitesi, Tekkeköy Kaymakamlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü Judo İl Temsilciliği ve Eyüp İnşaat yetkililerinin katılacağı geniş katılımlı bir toplantı Büyük Samsun Oteli'nde gerçekleştirilecek.
 
Büyük Otel'de yapılacak toplantı öncesinde Uluslararası Judo Federasyonu yetkililieri ve Türkiye Judo Federasyonu Başkanı'nın katılımı ile basın mensuplarına bir yemek verilecek. Yemeğin ardından basın mensupları şampiyona ile ilgili bilgilendirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel