İzgi, “Takımımız Uyun Sürecinde”

İzgi, “Takımımız Uyun Sürecinde”
Çarşambaspor Kulübü Genel Kaptanı İsmail İzgi açıklamalarda bulundu. İzgi, yeşil-beyazlı ekibin alışma sürecinde olduğunu, takım olarak iyi bir uyumun yakalandığını belirtti

Çarşambaspor Kulübü Genel Kaptanı İsmail İzgi açıklamalarda bulundu. İzgi, yeşil-beyazlı ekibin alışma sürecinde olduğunu, takım olarak iyi bir uyumun yakalandığını belirtti.


Çarşambaspor Kulübü Genel Kaptanı İsmail İzgi gazetemize konuştu. Genel Kaptan İzgi yaptığı açıklamalarda lig ve takımın gidişatına dair değerlendirmelerinde bulundu. İzgi, Önümüzde Atakum ve İlkadım maçları var. Atakumspor maçı öncelikli olarak oynayacağımız maç olduğundan önemide büyük. Atakumspor'un yöneticilerinin çoğu Çarşambalı. Takımımızda oynamış  ve şuanda orada oynayan oyuncularda var. Daha farklı bir derbi mücadelesi seyredeceğiz. Şuan hazırlıklar ve idmanlar aralıksız devam ediyor. Futbolcularımızın herhangi bir sorunu yok. Motivasyonları gayet iyi. Önümüzdeki maça adapte olduk. Oyuncularımızdan  Adem'in  Yıldızeli Birlik spor maçında  ilk yarı bir sakatlanma yaşadı. Oyuncumuz bu durumuna rağmen oyuna devam etti. 2.yarı rakip Adem'in sakatlığından dolayı o bölgeden baskı yaparak gole ulaştılar.” Dedi.

TAKIM UYUMU YAKALADI

Genel Kaptan İsmail İzgi takımın gereken motivasyonu taşıdığını, ekibin uyumu yakaladığını belirterek, “Oyuncularımızın çoğu Suni Çim Sahaya alışkın. Buna rağmen Yıldızeli Birlik spor  karşısında çok etkili derece çok pozisyonlar kaçırdık. Takımımızı çok iyi bir uyum içinde görüyorum.  Ekibin gidişatı beğeniyorum. Önümüzdeki maçlar daha kıran kırana diş dişe geçecektir. Futbolcularda motivasyonu çok iyi görüyorum. Uyumu yakaladık. Oyuncalarımız bunu sahaya yansıtmaya çalışıyorlar. Mağlubiyete rağmen ligin en iyi takımlarından biriyiz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber