İŞTE ÖRNEK KUTLAMA

İŞTE ÖRNEK KUTLAMA
Çarşamba Atatürk İlkokulu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Çarşamba Polis Lokali’nde yaptıkları programla doyasıya eğlenerek kutladı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Çarşamba Atatürk İlkokulu öğretmenleri Çarşamba Polis Lokali’ne programda bir araya geldi. Düzenlenen programda gönüllerince eğlenen Okul Öğretmenleri unutulmaz bir gün yaşadılar.
 

Programda konuşan Atatürk İlkokulu Müdürü Adem Aydemir, Tüm Öğretmenlerin ve okul öğretmenlerinin24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. Okul Müdürü Aydemir, “Öğretmenlik fedakârlık gerektiren, emek verilmesi gereken ve sabır gerektiren bir meslektir. Bu meslekte yıllarını veren öğretmen dostlarımız var. Onlara bu zamana kadar verdikleri hizmetlerinden, emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.


Etkinlikte öğretmenlik mesleğinden emekliye ayrılan Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Binali Gül, okul öğretmenleriyle bir araya gelerek veda etti. Öğretmenlik mesleğine yıllarını verdiğini belirten Müdür Yardımcısı Binali Gül, “40 yıl gibi uzun bir süre kutsal meslek olan öğretmenlik mesleğini icra ettim. Bu uzun yolculukta birçok olayla karşılaştım. Öğretmenin ne kadar değerli bir konu olduğunu öğrendim. Yetiştirdiğim öğrencilerimle gurur duyuyorum. Öğretmen arkadaşlarıma bu kutsal yolculukta başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tayini çıkan öğretmenlere ve emekliye ayrılan öğretmenlere plaket takdim edildi. Ayrıca programda Mızıkacı Sanat Merkezi Öğretmeni Mehmet Orhan ve Sanatçı Ahmet Koçyiğit birbirinden güzel müzikleriyle öğretmenler doyasıya eğlendi. Emekliye ayrılan Müdür Yardımcısı Binali Gül’ün müzik eşliğinde oynadığı oyun öğretmen meslektaşlarından büyük alkış aldı.

HABER-FOTO: Cihan ÖZTÜRK – Sezer ÇOBAN 

ornek1.jpg

ornek2.jpg

ornek3.jpg

ornek4.jpg

ornek5.jpg

ornek7.jpg

ornek6.jpg

ornek8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber