İnşaat kazaları Ayvacıklının Kaderi mi?

İnşaat kazaları Ayvacıklının Kaderi mi?
Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, inşaat kazaları Ayvacıklının kaderi olmamalı dedi. Avı, "Son yıllarda İlçemiz, merkez ve köyleri olmak üzere onlarca insanımızı gencecik yaşta inşattan düşerek hayatını kaybettiler" şeklinde çarpıcı açıklamalarda

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, inşaat kazaları Ayvacıklının kaderi olmamalı dedi.  Avı, "Son yıllarda İlçemiz, merkez ve köyleri olmak üzere onlarca insanımızı gencecik yaşta inşattan düşerek hayatını kaybettiler" şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

03.11.2013 günü Ankara’nın Kazan ilçesinde ailesinin rızkını kazanmak için inşatta çalışan Ayvacık Gültepe köyünden Musa Şimşek çalıştığı inşaatın 8.katından düşerek hayatını kaybetmiştir. Kaderin böylesi !!! Musa Şimşek’te daha kendisi 10 aylık bebekken annesini kaybetmişti. Şimdi oğlu Hüseyin bebek on aylık ve babasını kaybetti ifadeleri ile yaptığı basın açıklamasında Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Avcı, "İnşaat kazaları Ayvacıklının kaderi olmamalı" dedi.

 

Avcı, "Son yıllarda İlçemiz, merkez ve köyleri olmak üzere onlarca insanımızı gencecik yaşta inşattan düşerek hayatını kaybettiler. Onlarca insanımızda sakat kaldı. Ayvacıklının tek geçim kaynağı fındık yeterli değeri bulamayınca gençlerimiz, gelinlerimiz elindeki kınaları solmadan keseri , malayı alıp gurbetin yolunu tutuyolar. Sadece geride kalan ana ,  baba , eş ve çocuklarını geçindirebilmek için".

Avcı; Amentüye inancım tam ama gerekli önlemler alınıp gerekli iş güvenliği Avrupa standartlarına uygun hale getirilmediği için bu Ayvacıklının kaderi sayılıyor. On aylıkken öksüz kal, on aylıkken yavrun yetim kalsın. Cenaze törenine binlerce vatandaş katılarak Şimşek ailesinin acısını paylaştı. Ama ateş düştüğü yeri yakıyor. Hüseyin bebek şimdi yetim. Kim bilir onu hangi kader bekliyor. İnşallah onun kaderi babasının kaderi gibi olmaz" şeklinde ki sözleri ile Ayvacık İlçesinde ki inşaat kazalarında hayatlarını kaybedenlerin ocak söndürdüğünü ve önlem alınması gerektiğini belirten çarpıcı açıklamalarda bulundu.

                                                                                                                             

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber