İmam Hüseyin Yıldız kaza geçirdi

İmam Hüseyin Yıldız kaza geçirdi
Çarşamba Abdullahpaşa Camii İmam Hatip'i Hüseyin Yıldız geçirdiği kaza sonrası Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Çarşamba'nın en büyük Camilerinden Abdullahpaşa Camii İmam Hatip'i Hüseyin Yıldız, Sarıcalı Mahallesi 2000 Sitesi evleri önünden ikindi namazı için Camiye gelmek üzere yola çıktığı esnada elektrikli motosikletli sürücünün çarpması sonucu yaralandı. Olay yerine gelen Ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan İmam Hüseyin Yıldız buradan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza geçirdiği ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisin de tedavisine devam edildiğini duyan akrabaları ve cemaati hastaneye koşarak Yıldız hakkında bilgi aldı. Yoğun Bakım servisi önünde bekleyen akrabaları durumunun iyiye gittiğini belirtirken Yıldız'ın bacağında kırıklar olduğu ve kazaya bağlı beyin ve göz sıkıntılarından kaynaklı yoğun bakım da tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu Abdullah paşa Camii imamı Hüseyin Yıldız' a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

HABER- FOTO: Nuri ŞEKER- Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Yerel Haber