İLKUMUT’tan personeline jest

İLKUMUT’tan personeline jest
Çarşamba İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurum bünyesinde bulunan personeline Öğretmenler Günü nedeniyle etkinlik düzenledi

Midilli Restoran’da gerçekleştirilen etkinliğe kaymakam Caner Yıldız, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kemal Subaşı, Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Emniyet Müdürü İlker Serdaroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, Kurum sahibi ve TSO Başkanı Ahmet Yılmaz ile personelin katıldığı etkinlikte neşeli anlar yaşandı.

Yılmaz, “biz büyük bir aileyiz”

Tüm öğretmenlerin gününü kutlayan İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ahmet Yılmaz, “Samsun'un Çarşamba ilçesinde 2006 yılında kurulan, 650 öğrenci, 17 servis aracı ve 100'ün üzerinde personeliyle Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık, Terme, Tekeköy ve Samsun il ve ilçelerine hizmet veren İlkumut, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Öğretmenlerimiz, öğrencilerinin gözlerinden aldıkları ışık ve onların dinamizmiyle insandan başlayarak toplumu, hayatı ve dünyayı değiştirme gücü taşıyan bilge kişilerdir. Öğretmenler geleceği devralacak olan çocukları sevgiyle ve fedakârlıkla eğiterek bu kutsal mesleği yerine getiriyorlar. Bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirip, görevlerin en soylusunu icra ederler. Toplumun öğretmene gösterdiği itibar onların hayattaki onurları ve zenginlikleridir" dedi. 

Programda ayrıca, daha önce kurumun tüm personellerinin katılımıyla gerçekleşen anket çalışmasında, kurum eğitim personellerinin ön plana çıkan karakteristik özellikleri karikatürize edilerek, bir afiş çalışması haline getirildi. Programda tek tek sahneye çağırılan eğitim personellerine kahkahalar eşliğinde protokol mensubu katılımcılar tarafından takdim edildi. Daha sonra öğretmen marşı çalınarak pasta kesilme işleminin ardından personellerin tümü Yerel Sanatçı Erhan Çörtük'ün sahnesi eşliğinde gönüllerince eğlendiler

Fotoğraflar İçin Tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber