İlksan’ a Çarşamba’dan “CAN ve SÖZEN aday”

İlksan’ a Çarşamba’dan “CAN ve SÖZEN aday”
İlçemizin sevilen öğretmenlerinden Kocatepe İlkokulu sınıf öğretmeni Mecit Can ve Durmuş Torun İlkokulu sınıf öğretmeni Yalçın Sözen 03 Nisan 2021 Cumartesi günü İlksan Çarşamba İlçe Temsilciliği için yapılacak seçimde aday olduklarını açıkladılar.

“İLKSAN’IN GEÇMİŞTE KAYYUMA DÜŞMESİ BİZİ ÜZMÜŞTÜR”
İlksan  Çarşamba  İlçe Temsilciliği için yapılacak seçimde aday olan Kocatepe İlkokulu sınıf öğretmeni Mecit Can, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Can, “İlksan; 1943 yılında 4357 sayılı kanunla kurulmuş İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığıdır. İlksan’ın mazisine bir göz attığımızda iyi yönetildiği yıllarda güzel hizmetleri olmuştur. İyi idare edilemediği dönemde ise kayyum eline düşmüş ve üyelerini üzmüştür.”

“YILDIZI PARLAYAN BİR KURUM HALİNE GELDİ”
1996 yılında seçilmiş delegelerin İlksan’ı kayyumdan devralarak yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur. 1996 yılında emekli olan bir üyesine 1 maaş tutarında emekli ikramiyesini 6 ayda ancak verebilen kurum, bugün 10 maaş tutarında emeklilik ikramiyesini 3 günde verebilir hale gelmiştir ifadeleri ile devam eden Can, “Bugün 2 milyar TL nakit parasıyla göz kamaştırmakta ve yıldızı parlayan bir kurum haline gelmiştir. İlksan’ın ayrıca bir gayrimenkul zengini haline geldiğini unutmamak gerekir. 

“KANSER HASTASI ÜYELERE NAKİT PARA DESTEĞİ KARARI ALINMIŞTIR”
İkraz hizmetleri rağbet görmekte, piyasa şartları çerçevesinde üyenin taleplerini karşılamaktadır. Bu hizmetin yanı sıra evlilik, doğum, ölüm durumlarında üyelerine karşılıksız yardımda bulunmaktadır. 17-18 Şubat 2021 tarihinde yapılan çalıştayda önümüzdeki günlerde kanser hastası olan üyelerine nakit para desteği uygulamasının başlaması kararı alınmıştır. Bu durum liyakatli yöneticiler elinde İlksan’ın ayağa kalktığını göstermektedir.

“LİYAKATLİ KADROLAR YÖNETİME GELMEYE DEVAM ETMELİ”
Ayrıca ülke genelindeki Otel ve sosyal tesisleriyle üyelerine ucuz ve güvenilir tatil ve konaklama imkânı sunmaktadır.  Önümüzdeki  dönemde İlksan'ın daha da büyümesi, üyelerine sağladığı imkânların genişletilmesi, liyakatli kadroların yönetime gelmeye devam etmesi için sorumluluk üstlenerek İlksan İlçe Temsilciliğine kıymetli kardeşim Yalçın Sözen ile birlikte aday olduk. Değerli üyelerimizin 3 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan seçime katılarak desteklerini bekliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

HABER-FOTO: Aybüke ŞEKER- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber