İletişim Fakültesi’nde Hayattan Kareler Fotoğraf Sergisi

İletişim Fakültesi’nde Hayattan Kareler Fotoğraf Sergisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi tarafından 9-11 Mayıs tarihleri arasında Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü'nde düzenlenen

"1. İletişim Şenliği" kapsamında "Hayattan Kareler-2" adlı fotoğraf sergisi fotoğrafseverlerle buluştu.

sergi11.jpg

OMÜ İletişim Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından düzenlenen "1. İletişim Şenliği" kapsamında gerçekleştirilecek olan "Hayattan Kareler-2" fotoğraf sergisi, İletişim Fakültesi Fuaye Alanı'nda 9-11 Mayıs tarihlerinde fotoğrafseverlerin beğenisine sunuldu.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan fotoğraf sergisinde, 22 İletişim Fakültesi öğrencisinin hayata ve insana dair 28 adet fotoğrafı ve ayrıca Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencilerinin fotoğrafları da yer alıyor.

Fotoğraf sergisine Mehmet Tülazoğlu Meslek Yüksekokulu açılışı dolayısıyla gelen konuklarda gezdi. Serginin açılış kurdelesini kesen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Samsun Valisi İbrahim Şahin, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan ve beraberindeki konuklar sergide ki fotoğrafları tek tek incelediler.

sergi22.20160510145105.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber