İki Rekor Bir Arada

İki Rekor Bir Arada
AK Parti Canik belediye Başkan Aday Adayı Tülay Kavraz Gökçepınar köyünde büyük bir ilgiyle karşılandı. Kavraz, 'Aday yapılırsak rekor bir oyla seçilen ilk kadın Belediye Başkanı olacağım ve iki ilki bir arada yaşatacağız" dedi

Sorunları not aldı

Seçim çalışmalarını aralıksızt sürdüren AK Parti Canik belediye Başkan Aday Adayı Tülay Kavraz dün Gökçepınar Köyünü ziyaret etti. Köy halkı tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Kavraz halkın istek ve sıkıntılarını tek tek not ederek, görev verilmesi halinde herkese eşit hizmet getireceğini söyledi. Halkın kendisine gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür eden Kavraz, Canik ilçesini hak ettiği yere getirmek için göreve talip olduklarını belirtti.

"Derdiniz derdimizdir"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın millet sevgisinin kendileri için yol gösterici bir rehber niteliği taşıdığını belirten Kavraz, "Canik halkımızla aday adaylığı sürecinde kucaklaştık, sorunlarını dinledik, yapacaklarımızı anlattık. Nasip olur da aday yapılırsam daha hızlı bir tempoda gece gündüz çalışarak Canik'te rekor bir oyla seçimi kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Samsun'un ilk kadın Belediye Başkanı olarak rekor kırarak iki ilki bir arada yaşatacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz