Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi ve Yurt yapılıyor

Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi ve Yurt yapılıyor
Çarşamba Belediye Başkanlığı tarafından ada park' ta yapımı tamamlanmak üzere Gençlik Merkezinin hemen yanına Huzurevi ve Yaşlı ve Bakım Merkezi inşaat yapımına başlanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ve Çarşamba Belediyesi tarafından yapımına başlanarak tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezi inşaatı hizmete açılmaya hazırlanırken, bu alanın yanı başında Belediye tarafından Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi inşaatına hazırlanılıyor. Kaymakam Yıldız ve Başkan Dündar 'ın Gençlik Merkezi ziyareti sonrasında yeni çalışma hakkında müjdeyi verdiler.

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, yaptığı açıklamada, "Gençlik merkezimizin hemen yanında Belediye Başkanımız Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi inşaatına başlanacak. Bu binanın planlaması ve arsa tahsisini de aldık. Bu proje de Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı tarafından onaylanarak ihaleye açılmasının gerçekleştirilerek bu yıl veya gelecek yıl içinde yapımı tamamlanarak hizmete açılmasını bekliyoruz. Böylelikle de Gençlik Merkezi yanında yapılacak olan Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinin tamamlanması ile hem gençler hem de yaşlılar merkezleri ile birbirini tamamlayacaktır" dedi.  

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise Gençlik Merkezi ve Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi inşaatını Kaymakamımızın da dediği şekilde bu yıl ortalarında başlayarak tamamlayıp gelecek yıl hizmete açmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra yine Mustafa Güneşdoğdu Yerleşkesi içinde bulunan Hukuk Fakültesi, Adalet Meslek Lisesi ve İletişim Fakültesinin bulunduğu alan içinde Kredi Yurtlar Kurumu ile yapılan protokol gereği  Öğrenci Yurdu yapımına başlayacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla yapılan protokole göre Mustafa Güneşdoğdu kampusu içinde zemin etüdü yapılan ve bu işlem tamamlandığında 500 öğrencilik bir yurt yapımına da kısa süre içinde başlayacağız. İlçemiz de bu çalışma ile büyük kapasiteli ve yükün büyük kısmını yüklenecek bir yurt olacak" dedi. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber