Hürriyet Beldesi SYD ve Kültür Derneği 3. Geleneksel Piknik Şöleni

Hürriyet Beldesi SYD ve Kültür Derneği  3. Geleneksel Piknik Şöleni
Hürriyet Beldesi Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma Ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Piknik Şöleninin 3.sü İstanbul’ da yapıldı. Çatalca/İnceğiz bölgesi piknik alanında gerçekleştirilen etkinliğe yoğun katılım oldu.

 

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

Şölene; İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, 22.Dönem Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, Hürriyet Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Aydın, İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi ve Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Çarşamba Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Hayati Sözen, Hürriyet Beldesi Merkez Mahalle Muhtarı Zekeriya Temiz, Hürriyet Beldesi Merkez Camii İmam Hatibi Eren Köksal, Hürriyet Ortaokulu İdarecilerinden Serkan Buğra Yıldırım, Hürriyet Ortaokulu Öğretmenlerinden İsmail Güner ve yaklaşık 20 tane dernek başkanı katıldı.

Hürriyet Beldesi Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma Ve Kültür Derneği Başkanı Eyüp Alakaptan şölenin açılış konuşmasında ‘’ Derneğimiz birlik ve beraberlik sayesinde her geçen gün güzel işlere imza atmaktadır. Üçüncüsünü düzenlemiş olduğumuz piknik şöleni inşallah her geçen sene büyüyerek devam edecektir. Ben ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarım bu faaliyetleri geleceğimiz olan gençlerimiz ve çocuklarımız için yapıyor ve onlarında bu faaliyetlere devam etmesini arzuluyoruz. Tüm katılımcılara iyi eğlenceler diliyor ve bize destek olan tüm sponsorlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum’’dedi. Daha sonra protokolün konuşmaları ve plaket takdimi yapıldı. Şölene yöresel sanatçıların konserleri ile coşkulu bir şekilde katılımcıların halayları, oyunları ile devam edildi. Yapılan güreş müsabakaları ilgiyle ve heyecanla takip edildi. Müsabakalar sonucunda Başpehlivanlığı Salih Çoban kazandı. Şölen ağalığı Hürriyet Beldesinden misafir olarak katılan Bekir Araz’ ın oldu. Ağalığı alan Bekir Araz daha önceki ağalar Nihat Aydoğan ve Kemal Aydoğdu tarafından tebrik edilerek omuzlara alındı. Şölen Başkan Eyüp Alakaptan’ ın teşekkür konuşması ile sonlandırıldı.    

hurriyet-beldesi-syd-ve-kultur-dernegi--3.-geleneksel-piknik-soleni-(2).jpghurriyet-beldesi-syd-ve-kultur-dernegi--3.-geleneksel-piknik-soleni-(3).jpghurriyet-beldesi-syd-ve-kultur-dernegi--3.-geleneksel-piknik-soleni-(4).jpghurriyet-beldesi-syd-ve-kultur-dernegi--3.-geleneksel-piknik-soleni-(6).jpghurriyet-beldesi-syd-ve-kultur-dernegi--3.-geleneksel-piknik-soleni-(7).jpghurriyet-beldesi-syd-ve-kultur-dernegi--3.-geleneksel-piknik-soleni-(8).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber