Hükümlülere Ahlak Konferansı

Hükümlülere Ahlak Konferansı
Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu vaizlerinden Emrullah Sevgi tarafından Hükümlülere “Ahlak Anlayışı ve Toplumsal Değerler” hakkında konferans verildi.

Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Tarafından, hükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla planlanan konferanslarından olan “Ahlak Anlayışı Ve Toplumsal Değerler” konulu Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu vaizlerinden Emrullah Sevgi’nin sunumu ve 90 hükümlünün katılımı ile gerçekleştirildi.

‘Ahlak Anlayışı Ve Toplumsal Değerler’ konulu konferans ile hükümlülerin davranış ve yaşantılarında, Dini duygu ve düşüncelerini geliştirerek, insan, aile, millet ve vatan sevgisini aşılayarak, yeniden suç işlemelerini önleyecek ahlaki değerler kazanmalarına yardımcı olmaya, olumsuzluklar ile karşı karşıya kaldıklarında cezaevine girmeden doğru çözüm yolunu bulmalarına, Ceza İnfaz kurumundan salıverilmelerinden sonra topluma uyumlarını kolaylaştırarak olumsuzluklara sabırlı ve dayanıklı bireyler olabilmelerine yönelik farkındalık oluşturulmaya çalışıldığı belirtildi.

Konferans Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Personelinin açılış konuşması ile başlayıp, Emrullah Sevgi’nin sunumuyla devam edildi. Konferansa Denetimli Serbestlik Müdür Vekili ve Denetimli Serbestlik Personeli ile 90 hükümlü katıldı. Konferansa soru - cevaplarla devam edilerek hükümlülere konferans katılım belgelerinin takdim edilmesi ile sonlandırıldı.
HABER-FOTO. Nuri Oğuzhan ŞEKER 

ujukik.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber