Hizmet Binası hızla ilerliyor

Hizmet Binası hızla ilerliyor
Çarşamba Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Akman’ın ilçede göreve başlamasıyla birlikte hayata geçirmiş olduğu hizmet binası yapım çalışması hızla ilerliyor

Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Yardımcısı Nail Kırmacı yapımı devam eden İlçe Müdürlüğü Hizmet Binasını ziyaret ederek bilgiler aldı. Bina yapımı ile bilgi veren İlçe Müdürü Osman Akman; “Daha önceki binamız gelişen ve değişen Ülke standartlarına uymuyordu. Ayrıca hem üreticilerimizin isteklerine cevapsız kalıp, hem de personelin çalışma ortamı açısından uygun değildi.” Dedi. Akman, üretici için gurur verici ve isteklerini karşılayabilen bir yapı oluşturmakla birlikte, personelin rahat çalışma ortamına kavuşmasıyla performansının artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Nail Kırmacı’da, “Çarşamba gibi tarımsal potansiyeli yüksek bir ilçemizde eski hizmet binası yakışık almıyordu. Bu eserle birlikte Bakanlığımızın taşradaki modern yüzünü de göstermiş olduk. Umuyorum ki bu çalışma ile birlikte teknik açıdan da üreticilerimize yüksek standartlarda hizmet sunmaya başlayacağız.”  dedi.
HABER: Kenan GÜN – Nuri Oğuzhan ŞEKER 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber