AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 13-19 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası münasebetiyle etkinlikler düzenliyor

Amatör Spor Haftası kapsamında Çarşamba İlçesi Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda yapılan ilk etkinlik boks ve basketbol karşılaşmaları oldu. Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü farkındalık yaratmak için yaptığı karşılaşmada, renkli sahneler yaşandı.  Karşılaşma öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın’a, Kulüp Başkanı Mustafa Uçar’a plaket takdim etti. Plaketi takdim eden Başkan Mustafa Uçar, düzenledikleri Amatör Spor Haftası Etkinliklerinden dolayı teşekkür ederek, “Böylesi etkinliklerde amatör spor ruhunu yaşıyoruz. Engellileri de bu etkinliklere dahil ettiğiniz için Kulüp olarak teşekkür ederiz.” Dedi.

amator-spor-haftasi-etklinlikleri-basladi-(3).jpg

Amatör Spor Haftası’na ilişkin açıklamalarda bulunan Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, “Gençlik ve Spor Bakanlığının 13-19 Ekim tarihleri arasında düzenlediği Amatör Spor Haftası’nda münasebetiyle İlçede amatör spor branşlarıyla alakalı faaliyetlerde bulunuyoruz. İlçemizde basketbol,boks,güreş, masa tenisi ve santranç branşlarında birçok etkinlikle bu haftayı kutlayacağız. Basketbol karşılaşmasında Bedensel Engelliler takımımızın maçını izlemek için buraya geldik. Başarılı bir takımları var. Burada ki müsabakalarıyla daha da ilerleyeceklerini düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.

amator-spor-haftasi-etklinlikleri-basladi-(1).jpg

Karşılaşmada ayrıca Boks müsabakaları da büyük ilgi gördü. Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Güreş, Masa Tenisi ve Santranç müsabakalarıyla etkinliklerin hafta boyunca süreceğini belirtti.  
HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA – Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber