Hedeflerimize tek tek ulaşacağız

Hedeflerimize tek tek ulaşacağız
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Bugüne kadar koyduğumuz tüm hedefleri yerine getirdik. Artık hedeflerimizi daha yüksek tutuyor ve ulaşmak için çalışıyoruz" dedi

 

Samsun'da partililerle bir araya gelen AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 2002 yılından bu yana hükümetin tüm hedefleri yakaladığına dikkati çekerek, yeni konulan hedeflere de tek tek ulaşılacağını söyledi.

‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Genel Merkezi tarafından İlkadım İlçe Başkanı olarak atanan Adnan Varol ile Atakum İlçe Başkanı olarak atanan Ömer Faruk Şahin'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Atakum ilçe teşkilatında kendisini bekleyen teşkilat mensuplarıyla görüşen Demir, gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin milletin ne derse onu yaptığını ifade eden Demir, "Milletimizin değerlerini esas alarak, uygulamalar hayata geçirdik. Dünya'nın gözü artık Türkiye'de, bunun başlıca nedeni de milletimizin AK Parti'ye olan güvenidir. Bizler milletimiz yararına işler yaptıkça, onların güveni artıyor, güven arttıkça da itibarımız artıyor" dedi.

'Yapılanlar Millet İçin'

Ülke genelinde yapılan güzel hizmetlerin halka anlatılması, onların bu konuda bilgilendirilmesi için teşkilatın emeğine dikkati çeken Milletvekili Demir, "Ülke olarak bir dönemden geçiyoruz. Ülkede birlik ve barışı istemeyenler çeşitli oyunlar içine giriyor. Buna müsaade etmeyeceğiz. Halkımıza olanları anlatmalıyız. Sağlık, eğitim ve ulaşımda çağ atlatan hükümetimizin icraatlarını herkes bilmeli. Bir zaman hastanelerdeki kuyruklar, eczanelerdeki kuyruklarda vatandaşlarımız sağlık hizmeti almak için uğraşırdı. Şimdi randevusunu alıyor, muayenesini oluyor, eczaneden de sıra beklemeden ilacını alıyor. Gidiş-geliş yolları genişleyip, duble yollar, otobanlar oldu. Bunları milletimiz için hayata geçirdik" diye konuştu.

İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin de, ziyaretinden dolayı Milletvekili Demir'e teşekkür ederek, seçimlere hazır olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz