“HE” BU DEFA BANDIRMASPOR’DA

“HE” BU DEFA BANDIRMASPOR’DA
Teknik Direktörü Taner Taşkın ile yollarını ayıran Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da yeni görev Süper Lig takımlarından Yılport Samsunspor’un eski hocası Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile anlaştığı öğrenildi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da Teknik Direktörü Taner Taşkın ile 17.Hafta kendi evinde oynadığı Adanaspor karşılaşmasının ilk yarısını 2-0 önde tamamlamasına rağmen karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılmıştı. Bandırmaspor Kulüp Yönetimi bu maç sonrası Taşkın ile karşılıklı yolları ayırdı. Bandırmaspor'da boş kalan Teknik Direktörlüğüne ise eski Yılport Smasunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu getirildi.

Bandırmaspor resmi hesaplarından duyurduğu yazılı açıklamada: "Altınordu ile iki şampiyonluk, bir play-off finali heyecanı yaşayan, Yılport Samsunspor'u 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkaran, onlarca yıldız futbolcuyu Türk futboluna kazandıran Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile Süper Lig yolculuğuna başlıyoruz. 2024-2025 sezon sonuna kadar anlaştığımız değerli teknik direktörümüz ile yapacağımız imza töreninin detaylarını sizlerle daha sonra paylaşacağız" denildi.

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor