Hazırlıklar devam ediyor

Hazırlıklar devam ediyor
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımı Çarşambaspor, Atakum Belediyespor ile yapacağı karşılaşma öncesi antrenmanlara hızla devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımı Çarşambaspor, Atakum Belediyespor ile yapacağı karşılaşma öncesi antrenmanlara hızla devam ediyor.


Dün yapılan antrenmanda geçen haftaki Yıldızelispor maçında sakatlanan Adem’in dışında herhangi bir eksikliğin olmadığı belirtildi. Çarşambaspor Teknik Direktörü Ahmet Özen, “Adem’in sakatlığına üzüldüm. Atakum Belediyespor maçında oynamayacak olması büyük bir eksiklik. Fakat takım ardakaşlarıma güveniyorum. Ellerinden geleni yapıp maçı alacaklarına inanıyorum.” Dedi.

Teknik Sorumlu Ahmet Özen, “Önümüzde önemli bir maç var oynayacağımız takım gurubun en güçlülerinden biri olan Atakum Belediyespor. Çok çalıştık maça hazırız ve maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Özen “Hafta sonu oynayacağımız maça takım olarak motive olduk maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız bu konu hakkında bütün takım hem fikiriz” dedi.

Fotoğraflar için Tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber