"Hazır Ol!" Projesi İle Afet Bilinci Eğitimi

"Hazır Ol!" Projesi İle Afet Bilinci Eğitimi
JCI Samsun ve Gençlik Laboratuvarı Derneği, JCI Türkiye Hibe Programı Kapsamında "Hazır Ol!" Projesi İle Afet Bilinci Eğitimi Düzenledi

I Samsun ve Gençlik Laboratuvarı Derneği, JCI Türkiye Hibe Programı tarafından desteklenen "Hazır Ol!" projesi kapsamında bugün önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Hasan Ali Yücel Çok Amaçlı Salonun 2. katında gerçekleştirilen etkinlikte, Afet Bilinci Eğitimi katılımcılara yönelik bilgilendirici bir deneyim sunarak büyük ilgi gördü.

Türk Kızılay Şubesi Afet Eğitmeni Muhammet Taha Küçük'ün liderliğinde düzenlenen eğitim, katılımcılara acil durum ve afet anlarında doğru hareket etme becerilerini kazandırmayı hedefledi. Etkinlik, afet bilinci oluşturarak toplumun daha güvenli bir geleceğe hazırlanmasına katkıda bulunmayı amaçlayan önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Etkinlik sonunda JCI Samsun Başkanı Orhun Gökberk Çakıroğlu ,Eğitime katılanlar arasında gençlerden iş profesyonellerine kadar geniş bir katılım olduğunu görmek memnuniyet vericiydi. Etkinliğin düzenlenmesinde ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederken, katılımcılara afet bilinci konusundaki farkındalıklarını artırdıkları için tebriklerini iletti.

Bu tür etkinliklerin toplumun dayanıklılığını artırma ve bilinçlendirme adına önemli bir rol oynadığına inanan JCI Samsun ve Gençlik Laboratuvarı Derneği, gelecekte benzeri projelerle bu misyonlarını sürdüreceklerini belirtti.

Katılımcılar ve destekleyenlerle birlikte "Hazır Ol!" projesi, toplumda afetlere karşı bilinç düzeyini artırmaya devam edecek.

HABER MERKEZİ

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber