Haydi Yeşil-Beyaz Zoru Başaralım!

Haydi Yeşil-Beyaz Zoru Başaralım!
TFF 3. Lig takımlarındanÇarşambaspor, hafta sonu evinde liderDüzcespor'ukonuk edecek.

TFF 3. Lig  2. Grupta ter döken Çarşambaspor, hafta sonu sahasında ligin lideri Düzcespor’u konuk edecek. Yarın oynanacak maç öncesi Yeşil Beyazlılar, tüm hafta boyunca Teknik Direktör Mehmet Seçkin ile sıkı antrenmanlar ile hazırlığını yaptı.

Yeni hoca umutlu

Çarşambaspor ile ikinci maçına çıkacak olan Teknik Direktör Mehmet Seçkin, tüm hafta takımı antrenmanlar boyunca dikkatle izleyerek notlar aldı. Devre arasına girilmeden son maç öncesi idman çalışmalarını sıkıca sürdüren takımın hocası Seçkin, çıktıkları bir öncesi Yeşilyurt Belediyespor maçında oyuncuların coşkulu ve arzulu oynamalarından dolayı aynı performansı katlayarak Düzcespor maçında göstereceklerini dile getirdi.

Başkan Yıldırım Çağrı yaptı!

Hafta başından bu yana Düzcespor maçı için ev sahipliği yapacak ÇarşambasporKulüp yönetimi tarafından, taraftarların yoğun katılım sağlaması için biletleri 1 TL'ye indirmişti.İlk yarının son maçı olan Düzespor maçında taraftarların olmazsa olmaz bir yapı halinde olduğunu vurgulayarak  ‘Sen Yoksan Bir Eksiğiz’ sloganı ile çağrıda bulundu. Bu bağlamda  Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, takımın yıllar sonra geldiği noktanın kıymetli olduğunu vurgulayarak, içeride ve dışarıda oynanantüm maçlarda taraftar olmadan kendilerinin kıymetsiz olduğunu dile getirdi ve bu hafta kendi evinde oynayacağı Düzcespor karşılaşmasında tüm taraftarları tribünlere davet etti

Pazar günü saat 13.00’da oynanacak müsabakayı Sezer Yalçın yönetecek.

HABER: Büşra KOCATAŞ- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber