HAYDİ ÇARŞAMBA TAKIMINA DESTEK OL!

HAYDİ ÇARŞAMBA TAKIMINA DESTEK OL!
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşambaspor-Düzcespor maçı öncesi taraftarı maça davet ederek, maça gelen 10 şanslı taraftara Çarşambaspor  formasının hediye edileceğinin müjdesini verdi. 

Çarşamba Belediyesi, ilçesinin takımına sahip çıkarak, yılın kendi sahalarındaki son maçı olan Çarşambaspor-Düzcespor maçı öncesi taraftarı maça davet etti. Hazırladıkları video ile futbolculardan mesajlar yayınlayan Çarşamba Belediyesi, sosyal medya hesaplarından "Sen yoksan bir eksiğiz" paylaşımıyla taraftarı tribünlere çağırdı. Maç günü belediye önünden otobüs  kalırdırılacağını belirten Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, maça gelen 10 taraftara da Çarşambaspor  formasının hediye edileceğinin müjdesini verdi. Formaları kazanan şanslı taraftarlar, biletlerdeki seri numaralarına göre belirlenecek. Çarşambaspor'un bu maça özel maç biletleri de kulüp  tarafından 1 TL'den satışa çıkarıldı.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, sosyal medya hesaplarında yayınladığı mesajla taraftara seslendi.
Başkan Doğan paylaşımında, "Sen yoksan bir eksiğiz. Biz tribünde, onlar sahada, 90 dakika mücadeleye hazır mıyız? Çarşamba'mız için Çarşambaspor'umuz için sen de Pazar günkü maçta yerini al! Bu takım taraftarıyla daha da güçlü!" ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

whatsapp-image-2021-12-25-at-17.02.17.jpegwhatsapp-image-2021-12-25-at-17.02.28.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber