HASAN ŞENGÜN: ‘YOZGAT’TAN, ÇARŞAMBA’YA MUTLU DÖNDÜK’

HASAN ŞENGÜN: ‘YOZGAT’TAN, ÇARŞAMBA’YA MUTLU DÖNDÜK’
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşamabaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün,” Yozgat’tan, Çarşamba’ya mutlu döndük ve önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz ”dedi.

KAZANDIK MUTLUYUZ

Hafta içi yapıları hazırlılarla ile lider Yozgat kaşsında maçı kazanma arzusu içinde mücadele ettiklerini vurgulayan Çarşamabaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ” Maç öncesi düşündüklerimizi sahaya yansıttık ve rakibimizin karşısında her iki yarında iyi mücadele ettik. Birbirinden atiğimiz güzel goller sonucunda galip geldik. Maç sorasında tüm oyucularım kutladım. Bu maç bizim için geride kaldı önümüzdeki maçlarımıza odaklanmak zorundayız ”şeklinde konuştu.

DEVAMI GELEÇEK

Sırada Ünyespor maçının olduğunu ifade eden Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hasan Şengün,”Yozgarspor maçı galibiyeti ile yükselişe geçtik. Her maçımız bizim için artık önemli Bunlardan bir tanesinde bu hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Ünyespor maçı.  Bu önemli maçın hazırlıklarına tesislerimizde başlayacağız.  Çarşambaspor lığı hakkettiği  yerde bitireceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Köksal ÖNER  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir