EYÜP NARŞAP: ALDIĞIMIZ BİR PUAN BİZE YAKIŞMADI!

EYÜP NARŞAP: ALDIĞIMIZ BİR PUAN BİZE YAKIŞMADI!
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Ladik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap ,”Beraberlik   bize yakışmadı ve telafi edeceğiz  “dedi.

‘BİR PUNA SEVİNMEDİM’

Turhalspor maçını değerlendiren Ladik Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap ,”Bu haftaki rakibimizin özelikle ilk ve ikinci yarında Gol pozisyonlarına da girdik Sadece bunların bir tanesini değerlendirebildik. Sahamızda aldığımız bir puana sevinemiyorum. Daha iyi olmamız gerekiyor ve bunu için gerekilen önlemi alacağız. Ladik Belediyespor büyük bir camia bizde bu ekibin içerisindeyiz. Sorumluğumuzu bilici içindeyiz” diye konuştu.

‘ÖNLEMİMİZİ ALACAĞIZ ‘

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Sungurlu Belediyespor maçını hazırlıklarına başlayacaklarını belirten Turcu Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap,” Her iki haftayı birer puanla kapattık. Kayıplarımız telafi etmek zorundayız. Bu hafta karşılaşacağımız rakibimize iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bunun içinde maç öncesi gerekilen önlemi alacağız. Puan ve puanlar kaybetmeye tahammülümüz yok. Toparlanmamız gerekiyor ”şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir