Hamza Hamzaoğlu'ndan Pereira'ya taktik

Hamza Hamzaoğlundan Pereiraya taktik
Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde kamp çalışmalarını gerçekleştiren sarı-kırmızılıların teknik direktörü Hamzaoğlu, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında Fenerbahçe'nin yeni transferlerini değerlendirdi

 Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ''Van Persie ile Fernandao birlikte oynarsa F.Bahçe orta sahayı kaybeder'' dedi.  

İKİSİ YAN YANA OYNAMAZ

Kendilerinin ihtiyaç duyduğu oyuncuları alacağını kaydeden Hamza Hamzaoğlu, "Eksiklerimiz var. Daha güçlü olmalıyız. Üç kulvarda yarışacağız. Daha dirençli bir takım olmayıyız. Alternatif oyuncularımızın biraz daha farklı özelliklere sahip olması lazım. 'Fenerbahçe yaptı, biz de yapalım, illa yıldız transferi yapalım' dememeliyiz. Yıldız alalım da nereye koyacağız. Kimi oynatacaksın. Sahaya 11 kişi çıkıyor. Fernandao'yu aldı, şimdi de Van Persie geldi. İkisini de mi oynatacaklar. O zaman orta sahayı kaybedecekler. Biri oynasa diğeri kenarda bekleyecek. UEFA şampiyonu olan takımımızda kimler vardı. Yıldızlarımız kimlerdi. Yıldız demek illa yabancı demek değildir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir