HAKİM VE SAVCILARA UĞURLAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ...

HAKİM VE SAVCILARA UĞURLAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ...
ATAMALARI ÇIKAN HAKİM VE SAVCILARA JANDARMA VE EMNİYET PERSONELLERİ TÖREN DÜZENLEYEREK PLAKET VERDİ.

(HSYK) Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararnamesi ile Çarşamba Adliyesinden tayinleri çıkan Hakim ve Savcılara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından plaket vererek uğurladılar.

 Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararnamesi (HSYK) kararnamesi ile Çarşamba Adliyesinde görev yapan Hakim - Savcılara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ramazan Ünal ve Personelleri ile İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar ve personellerince Polis Teşkilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Lokalinde plaket töreni düzenlendi.

Plaket töreni açılışında konuşan Jandarma Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, "Bu gün buraya 2014 yılı atamalarında Çarşamba ilçesinden yurdumuzun çeşitli illerine atamaları olan ve kendileri ile çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğumuz Hakim ve Savcılarımızın atamaları nedeni ile bir araya geldik. Bu vesile ile atamaları çıkan Hakim ve Savcılarımıza yeni görev yerleri hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Başçavuş Akçay'dan sonra konuşan İlçe Kaymakamı Caner Yıldız ise biz 1- 2 yıl birlikte görev yaptığımız Hakim ve Savcılarımızın atamaları nedeni ile bir araya geldik. Sizlerle çalışmaktan gurur duydum. Devletimizin içinde bizlerin atama ve görev yerleri zaman zaman değişebilir. Bu dönemlerden birisini yaşıyoruz. Bu vesile ile bundan sonra ki görev yerlerimizde de çalışmayı isterim. İnşallah yine birlikte çalışama fırsatımız olur. Ben sizlere yeni görev yerlerinizde başarılar diliyorum. Yeni görev yerleriniz hayırlı uğurlu olsun. Sizlere ailelerinizle birlikte mutlu ve sağlıklı gelecek diliyorum temennilerinde bulundu.    

Konuşmalardan sonra bu yıl ki HSYK atamalarında tayinleri çıkan Hakim ve Savcılara ilk olarak Kaymakam Caner Yıldız daha sonra sırası ile Jandarma Bölük Komutanı Ramazan Ünal ve personelleri ile Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiserleri plaket verdi. Plaket alanlardan ve Ağrı Doğubayazıt İlçe Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Savcı Bünyami Korkmaz ise duygularını şu ifadelerle dile getirdi. Korkmaz, "Çarşamba'da ki görev süremizin sonuna geldik. İşimiz adalet hizmeti vermek ve bunu yaparken de etkin doğru bir biçimde yürütmektir. Tabi ki bu hizmeti verirken temel ilkemiz hukukun üstünlüğünü gözetmektir.  Bizimle aynı idealde olan ve bu uğurda görev yapan tüm jandarma ve Emniyet Müdürlüğünde görevli arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler bir bütünün parçalarıyız. Bizlerin uyum içerisinde hareket etmesi birlikte hareket etmesi temel amacımızın oluşmasına çok önemli katkılar sağlamaktadır. Kısacası artık buradan gidiyoruz söylenecek fazla söz kalmadı bir kere daha herkesten hakkını helal etmesini istiyor bizim hakkımız varsa helal olsun ifadelerini kullandı.

Plaketini alan Ağrı Savcısı olarak atanan Savcı Kadri Çeker ise, öncelikle böyle ince bir uğurlama nedeni ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çarşamba'da görev yaptığımız süre içerisinde ilkeli kararlar vermeye gayret ettik. Görevimiz süresinde jandarma ve Emniyet Müdürlüğümüzle güzel hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Hepsine içtenlikle yaptıkları görevlerde ki çalışkanlıkları ile ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Malumuzun yaz kararnamesi ile Ağrı'ya tayinimiz çıktı. Buradan gidiyoruz hepinizin haklarını helal etmesini diliyorum şeklinde konuştu. Konuşmalar ve plaket takdimleri sonrasında yapılan ikramlarla tören sona erdi.

Çarşamba Adliyesinde son atamalarla Başsavcı ve Ağır Ceza Mahkeme Başkanlarının dışında görev yapan Hakim Kübra Çeker Ağrı Başsavcılığı Hakimliğine, Mevlüt Sarıkaya Iğdır ili Aralık Hakimliğine, Selçuk Işık Iğdır İli Tuzluca Hakimliğine atanırken, Savcılardan Kadri Çeker Ağrı Savcılığına atandı. Çarşamba Adliyesinde görev yaparken Başsavcılığa atanan tek isim Bünyami Korkmaz. Savcı Bünyami Korkmaz düz savcı olarak görev yaptığı Çarşamba'dan Ağrı Doğubayazıt ilçesi Başsavcılığına atandı.

hakim-ve-savcilara-ugurlama-toreni-duzenlendi-489.jpg

hakim-ve-savcilara-ugurlama-toreni-duzenlendi1.jpg

hakim-ve-savcilara-ugurlama-toreni-duzenlendi2.jpg

hakim-ve-savcilara-ugurlama-toreni-duzenlendi3.20140624132345.jpg

hakim-ve-savcilara-ugurlama-toreni-duzenlendi4.jpg

hakim-ve-savcilara-ugurlama-toreni-duzenlendi5.jpg

hakim-ve-savcilara-ugurlama-toreni-duzenlendi6.jpg

hakim-ve-savcilara-ugurlama-toreni-duzenlendi7.jpg

hakim-ve-savcilara-ugurlama-toreni-duzenlendi489.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel