‘Güven Kasap Şarküteri’ Hizmete Açıldı

‘Güven Kasap Şarküteri’ Hizmete Açıldı
Çarşamba Sungurlu Caddesinde dün yapılan açılış törenin ardından Güven Kasap Şarküteri hizmete başladı

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN - Burak ÇALIŞKAN

Erol ve Şevki Dursun tarafından açılan Güven Kasap Şarküteri sungurlu caddesinde hizmete başladı. Dün açılış törenin gerçekleştiği şarküteri mağazası vatandaşlara ucuz ve kaliteli hizmetin adresi olacak.  Et konusunda büyük sıkıntıların yaşandığı Türkiye’de Güven Kasap Şarküteri vatandaşların karşına farklı bir sloganla çıkıyor. ‘Kendi yetiştirdiğimiz hayvanların kesimini ve satışını yapıyoruz’ diyen mağaza sahiplerinden Erol Dursun, “Özellikle kırmızı et konusunda vatandaşlarımıza güven sunuyoruz. Kırmızı et yanında her türlü tavuk ve şarküteri ürünlerinin yanı sıra et çeşitlerini bulabileceğiniz mağazamızla halkımıza deneyimli kasaplarımızla sizlere hizmet vereceğiz” şeklinde konuştu.

guven-kasap-sarkuteri-hizmete-acildi-(2).jpg

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise açılışta yaptığı konuşmasında, İlçemize kazandırılan böylesi leziz yeni iş yeri hayırlı uğurlu olsun. İlçemizin gelişmesi ve modernleşmesi ile birlikte yeni iş yerlerimiz de bu hizmetlere paralel olarak halkımıza temiz, hijyenik ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan yeni hizmet yerleri kazandırılıyor.  İnanıyorum ki adı gibi Güven veren güzel bir Kasap ve şarküteri hizmeti ile halkımızın kısa sürede tercih edeceği hizmet alanlarından bir yer olacaktır. Hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim diyerek konuştu.

Yapılan açılış törenine, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticaret Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Yılmaz ve çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber