Güngören’de can pazarı: 2 ölü, çok sayıda yaralı

Güngören’de can pazarı: 2 ölü, çok sayıda yaralı
Güngören’de kontrolden çıkan yolcu minibüsü, alt geçide uçtu. Kaza sırasında minibüsün altında kalan 2 kişi hayatını kaybederken, en az 7 kişi de yaralandı
Korkunç kaza, saat 11.45 sıralarında Davutpaşa Eşref Bitlis Köprüsü’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Esenler-Merter hattında çalışan 34 M 3421 plakalı yolcu minibüsü, içindeki yaklaşık 15 yolcusuyla Merter yönüne giderken, Davutpaşa Eşref Bitlis Köprüsü’nde kontrolden çıktı. Savrulan minibüs, köprüden altgeçide uçtu. Kaza sırasında bazı yolcular minibüsün altında kalırken, sürücü ve bazı yolcular da yola savruldu. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde bulunan vatandaşlar, sağlık ekiplerine yardım ederek minibüsün altında kalan yolcuları kurtarmak için seferber oldu. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Minibüsün altında kalan 2 yolcu ise feci şekilde hayatını kaybetti. Kaza sırasında, minibüsün uçtuğu köprünün korkuluklardan kopan demir parçalarının da yoldan 1 araca isabet ettiği öğrenildi.Öte yandan, kazanın olduğu yerde bulunan yaya geçidi, kaza sırasında meraklı vatandaşlarla doldu. Yaya geçidinde toplanan çok sayıda kişi, meraklı gözlerle sağlık ekiplerinin çalışmalarını izledi. Polis, kazaya ilişkin geniş çaplı inceleme başlattı.
 
MİNİBÜS DEHŞETİNDE ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Güngören’de kontrolden çıkan yolcu minibüsünün altgeçide uçması sonucu hayatını kaybeden 2 kişinin kimlikleri belli oldu.Esenler-Merter hattında çalışan 34 M 3421 plakalı yolcu minibüsünün sürücüsü Salim Dalbudak, içindeki yaklaşık 15 yolcusuyla Merter yönüne giderken, Davutpaşa Eşref Bitlis Köprüsü’nde kontrolden çıkmış ve savrulan minibüs, köprüden altgeçide uçmuştu. Feci kazada hayatını kaybeden 2 kişinin kimlikleri belirlendi. Ölenlerin Ali Durma ve Mustafa Aksoy olduğu ifade edilirken, yaralanan çok sayıda kişinin ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel