Güneş Yüzünü Gösterdi, Sahiller Hareketlendi

Güneş Yüzünü Gösterdi, Sahiller Hareketlendi
Samsun'da günlerdir devam eden yağışlı ve soğuk havanın ardından güneş yüzünü gösterdi. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahillere akın etti

Günlerdir Balkanlardan gelen soğuk hava ve yoğun yağışların etkisi altında kalan Samsun’da vatandaşlar, havaların ısınmasıyla birlikte kendilerini dışarı attı. Hafta sonundaki güzel havayı fırsat bilen gençler gezmeyi tercih ederken, emekliler ise sahil kenarında balık tutarak vakit geçirdi.

 

“KAHVEHANE YERİNE SAHİLE GELSİNLER”

Her gün sahilde balık tutarak stres attığını belirten 57 yaşındaki memur emeklisi Erdal Arslan, “9 yaşından beri balığa karşı bir merakım var. Emekli olduktan sonra da her gün, her sabah buraya gelerek balık tutuyorum. Benimle beraber bir sürü emekli arkadaşımla burada beraber balık tutuyoruz. Sabah 06.00’da gelip akşam 18.00’de gidiyoruz. En güzel stres atma ve vakit geçirme yöntemi bence balık tutmaktır. Bazı emekli arkadaşlar, her gün kahvehanelere giderek zamanlarını geçiriyorlar. Bence onlarda gelsin burada balık tutsunlar. Balık tutmak bir alışkanlıktır. Her şeyden vazgeçerim ama balık tutmaktan asla vazgeçemem. Canı sıkılan herkesi balık tutmaya davet ediyorum” dedi.

Samsun sahilinde emekliler her gün balık tutarken, gençler ise hafta sonlarını balık tutarak geçiriyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz