Gülen kız Sevdenur'a "kök hücre ilik nakli"

Gülen kız Sevdenura kök hücre ilik nakli
Sevdenur Gülçiçek'in tedavisi süresince verdiği mücadele akıllara hastalık mı daha çok inatçı, yoksa kendisi mi sorusunu gündeme getirirken neticesi merakla bekleniyor. Görülen o ki, bu kız inada inat yaşama dört elle, sevgisini de katarak mücadele ediyor

2012 yılı yaz ayında başlayan ve çok çeşitli tedavi süresi geçirerek ilk etap hastalığı yenen ancak, yeniden inatlaşarak hasta etmeye çalışan hastalığı ile bir kere daha mücadeleye başlayan eski AK Parti Çarşamba İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve İlçe Yöneticisi İbrahim Gülçiçek'in kızı Sevdenur Gülçiçek, çocukluğundan bu yana yakasından düşmeyen amansız hastalığını yenmek üzere son hamlesine hazırlanıyor.

Yıllardır OMÜ' de verdiği tedavi ile mücadelesini sürdüren Sevdenur, hastalığın son aşamasında yapılacak "kök hücre ilik nakli"ne karar verildi. Bu karar ile amansız mücadeleyi sona erdirmeyi hedefleyen Sevdenur Gülçiçek, İstanbul' da Özel bir hastane de kendisi ile mücadele eden hastalığa son darbeyi vurmaya hazırlıklarını yapıyor.

Sevdenur Gülçiçek geçtiğimiz aylarda doğum gününü kutladıktan sonra tedavisine OMÜ de devam etmiş ve büyük yol kat ederek sevenlerini de mutlu etmeyi başarmıştı. Hastalığı karşısında direncini sevdikleri ve güler yüzü ile mücadele ederek sona yaklaşan Sevdenur Gülçiçek hastalıktan tamamen kurtulmak için son aşamaya geldi.

OMÜ'de ki tedavinin tamamlanması sonrasında yapılması gereken "kök hücre ilik nakli tercihini" ailesi ve kendi isteği ile İstanbul Bahçelievler de bulunan Özel bir hastanede yapılması yönünde kullandı. Bu nedenle son aşama da kalan tedavi için İstanbul' da "kök hücre ilik nakli" çalışmaları ve tedavisi sürdürülüyor.

Her fırsatta sosyal medya üzerinden sevdiklerine mesaj göndererek ve tüm tedavi sürecini paylaşan hemen herkesin sevdiği isim haline gelen Sevdenur Gülçiçek'in hastalığı konusunda babası İbrahim Gülçiçek ise yaptığı açıklamasında, "Canım kızım, eşim ve şahsım adına herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız" diyerek şöyle devam etti. Gülçiçek, "Adı:Evlat, Soyadı:Can. Seninle ilk defa tattım evlat tadını, benim ilk göz bebeğim canım kızım. Senden öğrendim evladın bir babanın canının canı olduğunu. Hayatın güzelliğini ve hayatta bakışı senden öğrendim canım kızım. Kısaca küçük yaşında bir evlat olarak babana öğretin gereken her güzelliği ve zorluğu canım kızım. Sevmeyi, sevilmeyi, hasreti ve en önemlisi Rabbimin izniyle sabretmeyi senden öğrendim. Ne diyorduk; önce inancımız yerinde olup inanacağız, sonrada Rabbime bu günlerimize şükür ederek sabırla birlikte inşallah yaşamış olduğumuz bu günleri geride bırakıp sağlıklı ve mutlu bir aile olarak nice güzel günleri görmeyi Rabbimden isteyeceğiz. Rabbim bizleri en iyi anlayan, duyan ve gören sensin. Bizlerin dualarını kabul eyle ALLAHIM. Her daim yanındayım Allahın izliye inşallah canım kızım" şeklinde duygusal ve bir açıklama yaptı.

Önümüzde ki hafta sonuna doğru Sevdenur Gülçiçek'ten alınacak kök hücre sonucunda yapılacak ilik nakli esnasında trombosit kan ihtiyacı olabileceği düşünülerek A RH (+) kan bağışında bulunacak kişilere de çağrıda bulundu. "Kök hücre ilik nakli" operasyonunun bu şekilde tamamlanması hedefleniyor. Bu nakil ile birlikte son aşamaya gelineceği belirtildi.

Haber Expres Gazetesi Yönetim kurulu ve özellikle Yazı İşleri Erol Şeker'in de çok sevdiği Sevdenur Gülçiçek'e bir kere daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor kısa süre içinde aramıza sağlıklı ve yine o güleryüzü ile katılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Biz biliyoruz ki önce Allah'ın izni ve yardımı ile ve doktorunun başarılı operasyonu ile aramıza katılacaktır şeklinde konuşan Şeker, "Önce geçmiş olsun diyor ardından amansız hastalığı yenecek güç, kuvvet ve sevgi dolu bir kalp sende var. Sevdenur kızım, yıllardır verdiğin bu mücadeleden bir kere daha gülerek çıkıp koşarak yanımıza geleceğine inanıyoruz" şeklinde mesaj yolladı.

HABER MERKEZİ2111.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber