"GÜÇLÜ TARIM, GÜÇLÜ TÜRKİYE"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Samsun AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek basın açıklaması gerçekleştirdi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Samsun AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Samsun'a yaptığı projelerden bahsederek aynı zamanda yerel yönetimler ve merkezi yönetimlerin birlikte çalışması gerektiğine işaret etti.

"Türkiye Yüzyılını İnşa edeceğiz"

Türkiye yüzyılını inşa edeceklerinin altını çizen Bakan İbrahim Yumaklı, "Samsun 22 yıl boyunca AK Parti'ye sonsuz bir şekilde güvendi. Gönül belediyeciliği diye bir siyasetimiz var bizim, bunu AK Parti sadece söylem bazında değil eyleme de dökerek farkını gösterdi. Yine insan odaklı politikaları AK Parti uygulamıştır her zaman. AK Parti belediyeciliği sosyal belediyeciliktir. Baktığımız zaman bugün hiç kimsenin tek bir cümle bile kuramadığı husustur. AK Parti'nin hizmet anlayışı bu anlamda, Samsun büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyelerimiz inşallah bundan önce olduğu gibi şimdi de AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğini sergileyecektir. Yerel yönetimlerde merkezi yönetimlerin birlikte çalışmasının sinerjisini enerjisini şehirlerimize kazandıracağını Samsun başta olmak üzere tüm şehirlerimiz için ilçelerimizin, illerimizin ve merkezi yönetimin gücünü birleştirerek Türkiye yüzyılını inşallah hep birlikte inşa edeceğiz." diye ifade etti.

66.jpg

"AK Parti ne söylediyse yaptı"

Samsun'a 55 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyleyen Bakan Yumaklı, "Tarım Orman Bakanlığı çok önemli bir kurumdur. Güçlü tarım olmadan güçlü bir Türkiye olamaz. Çünkü bizler illerimizin tarımsal kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak hem ülkemizdeki vatandaşlarımızı herhangi bir zorunluluk yaşamadan gıdaya ulaşmasını sağlamak hem de çok ciddi bir turist potansiyelimiz var, bunu da ileriye taşımak için bir gayretimiz var. Samsun'a orman su sektörü için son 21 yılda 55 milyarlık bir yatırım yapılmış. 9 barajımız var, 5 sulama tesisimiz var, yine bugün Mert Irmağı'nın temelini attık, kısa zamanda onun tamamlanmasını sağlayacağız, yine Vezirköprü sulaması vardı, onu da bu sene sonuna kadar bitireceğiz, yani kısacası AK Parti ne söylerse yapar cümlesini biz uyguluyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir