GİYİM KURSUNA YOĞUN İLGİ

GİYİM KURSUNA YOĞUN İLGİ
Kadınların geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için bir çok kurs açan Halk Eğitim Merkezi açtığı kurslar ile kadınları üretmeye teşvik ediyor

GİYİM KURSUNA YOĞUN İLGİ

Kadınların geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için bir çok kurs açan Halk Eğitim Merkezi açtığı kurslar ile kadınları üretmeye teşvik ediyor.

'ÜRETTİKLERİ ÜRÜNLERİ SATIYORLAR'

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan giyim kurslarına İlçedeki kadınlar tarafından yoğun talep gösteriliyor.Hayalini kurdukları tasarımlara hayat veren kadınlar ürettikleri ürünleri satarak aile ekonomisine katkıda sağlayabiliyor.Kursiyerler almış oldukları eğitim ile ileride bu işi profesyonel olarak yapabilecekler.

'KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR'

Giyim kursu ile ilgili bilgiler veren Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Çicekdenk, “İlçedeki kadınların el becerilerini geliştirmek ve meslek edinmelerini sağlamak amacıyla Müdürlük olarak bir çok kurs açtık. Bu bağlamda giyim kurslarımız da devam ediyor. Kursiyerlerimiz burada hem kendileri için hem de çocukları için gömlek,etek,pantolon ve benzer kıyafetleri dikiyorlar.Giyim kursuna katılmak isteyen vatandaşlarımız kurumumuza gelerek başvurabilirler" dedi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber