Girişimcilik eğitimleri başladı

Girişimcilik eğitimleri başladı
Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen girişimcilik eğitimi kursları başladı. 3 hafta boyunca devam edecek kurs çerçevesinde 2 grup halinde toplanan 60 kursiyere toplam 70 saatlik uygulamalı eğitim verilecek

 

HABER MERKEZİ
 
İlk Etapta 30 kursiyer olarak düşünülen eğitim programına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle kursiyer sayısının 60’a çıkartıldığını belirten Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır, “İnşallah başlangıcını yaptığımız bu tip eğitim kurslar başta Samsun’umuza ve gelecek vaat eden bu genç girişimci arkadaşlarımıza faydalı neticeler verir. Ben inanıyorum ki her yönden faydalı ve yararlı bir eğitim sürece yaşanacak. Şimdiden eğitim sürecine katılan tüm kursiyer arkadaşlara başarı dileklerimi iletiyorum” dedi.
 
KENDİ YAĞIMIZLA KAVRULURUZ
 
Başta istihdam olmak üzere, ekonomik ve sosyal anlamda son derece hayati işlevleri yerine getiren girişimciliğin desteklenmesinin hayati önem taşıdığını belirten Genççakır,"Esnaf ve sanatkar her dönemde ne devletine ne milletine yük değildir. Kendi yağıyla kavrulur. Kendi imkânlarını kullanarak, ayakta kalmaya çalışır.  Esnaf ve sanatkar çoğaldıkça işsizlik azalır. Bir insan işe başladığında onun eşi, çocuğu, kardeşi, akrabası da yanında çalışıyor, işsizlik azalıyor, katma değer sağlanıyor. SAMSUN ESOB ve KOSGEB arasında bu amaçla imzalanan protokol gereği, Devamlılığı olan bu tip Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin gerçekleştirilmesi sağlanacak. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş