Gençlik Kolları İlçe Başkanları Toplantısı

Gençlik Kolları İlçe Başkanları Toplantısı
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "AK Parti sadece gençlere önem vermekle yetinen bir parti değildir, aynı zamanda gençlere imkanlar, görevler ve sorumluklar veren bir partidir” dedi

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından aylık olarak düzenlenen Gençlik Kolları İlçe Başkanları Toplantısı İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel de katıldı.

genclik-top-4.jpg

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, "Aylık olarak gerçekleştirdiğimiz İlçe Başkanları Toplantımıza katılımlarınızdan ötürü İl Başkanımız Muharrem Göksel beye teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Gündemimizde üye, teşkilatlanma ve İl Gençlik Kolları Kongremize yönelip yapılacak olan çalışmalar üzerine konular bulunmaktadır. İlçe başkanlarımız ve yürütme kurulu arkadaşlarımızla ile birlikte bu konular üzerinde konuşarak alacağımız kararlar doğrultusunda araziye ineceğiz. Sizlerin de vereceği bilgiler bizim için çok önemli. Değerli büyüklerimizin tecrübeleri bizlerin bu çalışmalarına ışık tutmaktadır. Toplantımızın sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti'de gençlere verilen önem, teşkilat çalışmaları, Haziran'da yapılacak olan Genel seçimler üzerine bir konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "AK Parti sadece gençlere önem vermekle yetinen bir parti değildir, aynı zamanda gençlere imkanlar, görevler ve sorumluklar veren bir partidir. Sorumluluklarını omuzlarında hisseden AK gençlik de, her zaman verilen görevleri de başarıyla gerçekleştirmiştir. İlçe kongrelerinizi bayram havasında, coşkuyla AK Gençliğe yakışır bir biçimde gerçekleştirdiniz. Sizlerle her zaman olduğu gibi gurur duyuyoruz. Yeni seçilen İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımız da teşkilatımızın içinden gelen, partimize gönül veren başarılı çalışmalara imza atan kardeşlerimizdi. Şimdi seçildiğiniz ve sorumluluklarınız kat kat arttı. Siyasette başarının disiplinli çalışmadan geçtiğini unutmayınız. Gerçekleştireceğiniz toplantılarda ortaya atılan fikirlerin, düşüncelerin üstünde istişare yapın, çıkan ortak kararın arkasında durun. Önümüzde çok önemli bir seçim var, bu seçimde de sizlere yine önemli görevler düşüyor. Yapılan plan ve programlar dahilinde tek vücut olarak inşallah bu seçimden de aziz milletimizin desteği ile sandıktan güçlü bir şekilde çıkacağız. Yeni görevlerinizin tekrardan hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Gençlik Kolları teşkilatlarımızda bu güne kadar başarılı çalışmalar gösteren görev yapmış kardeşlerimize de çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Toplantı sonunda kongrelerini tamamlayan İlçe Gençlik Kolları Başkanlarına mazbataları İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe tarafından verildi. Göktepe, ilçe başkanlarına yeni görevlerinde başarılar dileyerek, haziranda yapılacak olan genel seçimlerde gençlerin özellikle herkesten daha fazla çalışması gerektiğini söyledi.

genclik-top-3.jpg

genclik-top-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset