Bir Mektuba Bin Kitap

Bir Mektuba Bin Kitap
Samsun İlkadım’daki Yeşilyurt Demir Çelik İlkokulu'nda okuyan 3 öğrenci, "Dizilere Ara Verdik, Kitaplara Sarıldık" projesi kapsamında Gaziantep’in Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na mektup yazarak kitap istedi

Başkan Fadıloğlu, öğrencilerin isteğine duyarsız kalmayarak bin adet kitap gönderdi.

mektup-2.jpg

Samsun’daki Yeşilyurt Demir Çelik İlkokulu'nda okuyan 3 ve 4. sınıf öğrencileri Betül Güler, Zeynep Işıkgün ve Tuğba Cimemre, okul yöneticileri tarafından hazırlanan "Dizilere Ara Verdik, Kitaplara Sarıldık" projesi kapsamında Gaziantep’in Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na mektup yazarak okumaları için kitap yardımında bulunmasını istediler. Öğrencilerin gönderdikleri mektuptaki, “Sayın büyüğüm; bizim kütüphanemizde çok az kitap var. Lütfen bize biraz kitap gönderir misiniz? Çünkü ben kitap okumayı çok seviyorum. Bize kitap gönderirseniz çok mutlu olurum. Eğer çocukları seviyorsanız bizi kırmazsınız değil mi? Sevgi ve saygılarımla” sözlerine duyarsız kalmayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, okula bin adet kitap gönderdi. 
Okulda kitapları alan minik öğrencilerden Tuğba Cinemre ve Zeynep Işıkgün, "Okulumuzda çok az kitap var. Arkadaşlarımızın daha iyi kitap okumaları için mektup yazdık. Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu bizi kırmadı ve kitap gönderdi. Onları çok seviyoruz ve teşekkür ediyoruz" dediler.

mektup-4.jpg

“ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Okul Müdürü Bülent İçbudak ise, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ederek, "Öğrencilerimiz izlediği TV yayınlarından etkilenerek kendilerine birer kahraman buluyor. Biz de öğrencilerimizin lisanları ve gelişmelerine daha da yardımcı olmak için ‘Dizilere Ara Verdik, Kitaplara Sarıldık’ projesini ürettik. Bu proje kapsamında öğrencilerimiz kendi el yazılarıyla Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na mektup gönderdiler. Kendileri öğrencilerin bu isteğine duyarsız kalmadı ve okulumuza bin adet kitap yardımında bulundu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Eğitime verdiği desteklerle gönüllerde taht kuran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun Şehitkamil ilçesi genelinde bulunan 73 okula da toplam 36 bin 500 kitap bağışladığı öğrenildi.

mektup-5.jpg

mektup-3.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim