Gençlergücü Zoru Başardı

Gençlergücü Zoru Başardı
Samsun Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Gençlergücü Spor Kulübü, deplasmanda Tekkeköyspor’u 1-0 yenerek galibiyet elde etti.

Samsun Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden yeşil beyazlı takım Gençlergücü Spor Kulübü, Tekkeköyspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonucunda Gençlergücü Spor Kulübü, rakibini 1-0 yenerek galibiyet elde etti.

Tekkeköy İlçe Stadı’nda oynanan müsabaka ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıya Ebubekir Aydın ve Umut Ziya sağlamı oyuna alan Teknik Direktör Samet Öztürk, maçın 47. dakikasında kontra atakta Ebubekir Aydın’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Maçın kalan dakikalarında kapanan Gençlergücü, hakemin bitiş düdüğü çalması ile beraber rakip takımın evinde 3 puan alarak kendi evine dönmeyi başardı.

Geçtiğimiz hafta Tekkeköyspor takımı hakkında çok riskli bir maç olacağını ve çıktığı maçlarda puansız dönmediğini söyleyen Gençlergücü Teknik Direktör Samet Öztürk, “Bu hafta bu maç için iyi hazırlanmıştık. Rakibin durumunu biliyorduk. Önceki oynadığı maçlarda ki analizini yaptığımızda bizi zorlayacağını düşünmüştük. Nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık ve zorlu deplasmandan 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Oyuncularımızın alınlarından öpüyorum.” şeklinde konuştu.

Gençlergücü Spor Kulübü ‘yenilmeme’ parolası ile çıktığı maçta galip gelerek aldığı 3 puan ile puanını 10’a çıkarmayı başardı.

HABER: İsmail TEMİZ

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir