ÇARŞAMBA’YA HAKEM FRENİ!

ÇARŞAMBA’YA HAKEM FRENİ!
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup 6.haftada oynanan maçta, Çarşambaspor saha ve seyircisi karşısında misafir ettiği Türk Metal 1963 Futbol Kulübü ile dişe diş mücadelesinde hakemin hataları ile rakibine 1-0 yenilerek haftayı kayıpla kapattı

Bölgesel Amatör Lig 12. Grubun 6.haftasında oynanan maçta Çarşambaspor ve Türk Metal 1963 karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında rüzgarı da arkasına olana Çarşambaspor takımında bir türlü rakip saha ve kale önünde buluşarak gollük pozisyonları bulamayınca ilk yarı sancılı sona erdi. İlk yarının en dikkat çeken iki pozisyonundan birisi Mert Aktaş’ın kaydettiği gol ofsayt gerekçesi ile iptal edilirken bir penaltı pozisyonunu ise hakem görmezden gelince ilk yarı karşılıklı gol bulamayınca soyunma odasına golsüz girdiler.

Maçın ikinci yarısında rakip Türk Metal 1963 Futbol Kulübü oyuncuları maçı kendi sahasında kabul ederek rakip Çarşamba kalesine kontrataklarla ve rüzgarı da arkasına alarak oynamaya başladı. Maçın 61. Dakikasına gelindiğinde 5 kişilik Yeşil beyazlı defansı çalışmayarak 18 içine çaprazdan giren Türk Metal 1963 FK’lı oyuncu topu kalecinin çaprazından yerden düzgün vuruşla yeşil beyazlı filelerle buluşturdu.

Bu dakikadan sonra tamamen kontratakla Çarşamba sahasına girmeye çalışan Türk Metal takımına karşı Çarşambaspor 5 oyuncu değişikliği yaparak oyunda baskıyı arttırdı. Golden 10 dakika sonra Çarşambaspor atağında rakip kaleci bir pozisyonda topu tokatlarken yumrukla Çarşambaspor’lu oyuncuyu yere indirmesine göz yuman Hakem maç boyunca Misafir takım Türk Metal 1963 FK takımı lehine kararlarla maçın gerilmesine neden oldu. Maç ı 5 dakika uzatma veren hakem triosu uzatmalarda yoğun tepkilerin altında ezilince maçı 8 dakika oynatarak kendini affettirmek istese de maçı resmen katlettiği için taraftar ve futbolculardan tepkiler altında son düdüğü çalarak maçı bitirdi.

1.jpg

img-6265.jpg

6.jpg

3.jpg

img-6272.jpg

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber