Gençler sordu, Serhat Türkel cevapladı

Gençler sordu, Serhat Türkel cevapladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Gençliğin Yüzleri Samsun Siyasal Forumu tarafından 18-30 yaş arası gençlerin katıldığı foruma katıldı. Serhat Türkel, gençlerin sorularını içtenlikle cevapladı.

"GENÇLER SİYASETTE VE BÜROKRASİDE YER ALMALI"

Samsun Ramada Otel'de Gençliğin Yüzleri kapsamında Samsun Siyasal Forumu düzenlendi. Moderatör Gaye Tuğrulöz tarafından yönetilen ve 18-30 yaş arası gençlerin katıldığı foruma, CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel katıldı. Gençlerin sorularını samimiyetle cevaplayan Serhat Türkel, kendisi ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Serhat Türkel, ''Gençlerin memleket meselesinde aktif rol oynayamamasını, siyasette ve bürokraside yer almasını arzu ediyorum. Bunu söylemden çıkartıp eyleme geçmesini de temenni ediyorum. Atakum'da ulaşımla alakalı ciddi sorun var. 24 saat yaşayan bir Atakum hayal ediyoruz. Ulaşımla ilgili üniversite öğrencilerimizin, mesaide çalışan vatandaşlarımın ve kırsal kesimde yaşayanların da sorunu var. Bu sorunu çözmek için de Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerimizi yapacağız. Festival yapmayı düşüyoruz. Konser organizasyonları yapacağız. Bunun için ulaşım sorunu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hızla çözmek zorundayız'' dedi

img-7311-001.jpg

3.jpg

''GENÇLERE ATA KART VERECEĞİZ''

Yaz ayında düzenlenecek festival hazırlıklarına şimdiden başladıklarını söyleyen Serhat Türkel, 'Atakum festival kenti olacak. Bunun için bu yaz yapacak olduğumuz festival için çalışmalarımıza başladık. Ondokuz Mayıs ve Samsun Üniversitesi öğrencisi ve gelir düzeyi düşük kardeşlerimize ATA Kart vereceğiz. ATA Kart sayesinde festival ve konserlere düşük bir ücret ile girebilecekler. Kentimizde birçok organizasyon düzenlemeyi planlıyoruz. Atakum'un kimliği olmadığını biliyoruz. Turizm kenti diyemiyoruz. Bunun için bir kimlik oluşturacağız. Atakum Belediyesine ait bütün kamu alanını yeşillendireceğiz' diye konuştu.

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir