Gelin-Damatlı Temayül …

Gelin-Damatlı Temayül …
Samsun Atatürk Spor SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN 2014 Yerel seçimleri öncesi Belediye Başkan Aday adaylıkları yemayük yoklamasına Çarşamba Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan ve hayatını birleştirmeye hazırlandığı Nurhan Karacaer damgasını vurdu

Gelin-Damatlı Temayül …

Samsun Atatürk Spor SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN 2014 Yerel seçimleri öncesi Belediye Başkan Aday adaylıkları yemayük yoklamasına Çarşamba Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan ve hayatını birleştirmeye hazırlandığı Nurhan Karacaer damgasını vurdu.

AK Parti Samsun İl yönetimi tarafından Atatürk Spor Salonunda Gerçekleştirilen Temayül Yoklaması için Çarşamba' da düğünü olan Çarşamba Gençlik  Kolları Başkanı Osman Arslan ve müstakbel eşi Nurhan Karacaer düğün töreni öncesi temayül yoklaması için salona gelinliği ile geldi.

Alkışlar içinde salona giren AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan ve müstakbel eşi  ile birlikte Çarşamba ilçesinin oyu kullanılan bölüme geçerek imzasını attı ve sonrasında belediye Başkan aday adayını belirleyecek oy pusulasını kapalı bölümde hazırlayarak oy sandığına attı.

Temayül Yoklamasına Koordinatörlük yapan AK Parti Kayseri Milletvekili ve Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, genç çifti tebrik ederek kısa bir konuşma yaptı ve genç çifte bu güzel günde partisi için üzerine düşeni düşünmeden bu şekilde yerine getiren bu çiftlerimizi tebrik ediyorum. Bizim üzerimize düşen 3 çocuk talep etmek. Mutluluğunuz daim olsun hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum diyerek genç çifti tebrik etti.

Genç çift salondan ayrılarak Çarşamba İlçesine geri döndü. İlçede Nazar Düğün Salonu’nda hayatlarını birleştirmek üzere düğün merasimine katılan çift doyasıya eğlendi. Konukların tebrikleri kabul eden Nurhan ve Osman çifti dünya evine girdikleri günde yaşadıkları temayül anısını ömürleri boyunca unutmayacaklarını dile getirdiler.

Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak genç çiftimize ömür boyu mutluluk sağlık huzur dolu evlilik diliyoruz.

Fotoğtraflar İçin Tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber