GECE YARISI YAVRU KEDİ OPERASYONU

GECE YARISI YAVRU KEDİ OPERASYONU
Samsun’un Çarşamba İlçesinde bir iş yerinin bodrum katına sıkışan yavru kedi, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ın koordinatörlüğünde itfaiye ekiplerince gece yarısı operasyonu ile kurtarıldı.


Samsun’un Çarşamba İlçesinde meydana gelen olayda, Uzun Çarşı’da bir dükkânın bodrum katına sıkışan yavru kedi, esnafı seferber etmişti. Esnafın her türlü yardım çabasının sonuçsuz kalması üzerine, görüntüleri sosyal medyada paylaşan esnaf, Kaymakam Caner Yıldız’ı harekete geçirdi. Yıldız, olayı öğrenmesinin ardından yavru kediyi kurtarmak için dün gece itfaiye ekipleri ile birlikte olay yerine gitti.
Küçük bir havalandırma boşluğu dışında herhangi bir girişi bulunmayan bodrum katına ulaşmak için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf etti. Havalandırma boşluğunun girişi genişletildikten sonra bir itfaiye eri bodrum kata inerek yavru kediyi sıkıştığı yerden kurtardı.


ANNESİ OLAY YERİNDEN HİÇ AYRILMADI
Yaşanan olay süresince olay yerinden ayrılmayan yavru kedinin annesi, kurtarma operasyonunu yakından izledi. Yavru kedinin kurtarılmasının ardından, yavru kedi annesinin yanına koşarak, annesinin sütünü emmeye başlaması kurtarma operasyonuna katılanları duygulandırdı.
Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, operasyon sonrasında yaptığı açıklamada,"Olayı sosyal medyada gördüm ve ilgilenme gereği duydum. Sonuçta o da bir can taşıyor. Burada kendi halinde ölmesine göz yumamazdık. İtfaiye ekibinden arkadaşlarımız canla başla çalıştılar ve bu ramazan ayında büyük bir sevap kazandılar. Özverili bir çalışma sonucu yavru kediyi kurtardık” dedi.
untitled-2.20130712144327.jpg
untitled-3.20130712144338.jpg
untitled-4.20130712144350.jpg
untitled-5.20130712144400.jpg
untitled-6.20130712144410.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber