GAZETEMİZDEN ANLAMLI YEMEK

GAZETEMİZDEN ANLAMLI YEMEK
Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde 2005 yılından bugüne kadar yayın hayatını sürdüren Haber Expres Gazetesi personelleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen yemekte bir araya geldi

Çarşamba İlçesinde 11 yıldır yayın hayatını sürdüren Haber Expres Gazetesi Personelleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde bir araya geldi. Önemli gün nedeniyle Mangal Seven Cafe’de bir araya gelen personellere Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan ve Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Sekreteri Ali Totuk’da eşlik etti. 2015 yılında Çarşamba Belediyesi tarafından ruhsatsızlık gerekçesiyle 09 Ocak tarihinde mühürlenen gazetemiz personeli bu yıl aynı tarihte bir araya gelerek birliktelik mesajı verdi.

Mangal Seven Cafe’de gerçekleştirilen yemek programında konuşan Haber Expres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, 11 yıllık yayın hayatında birçok sıkıntı ve engelle karşı karşıya geldiklerini ifade ederek, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günüde bir araya gelmek istedik. Güzel bir ortam sağladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Özellikle 2015 yılı Ocak ayında çok büyük sıkıntı ve badireler atlattık. Uzun bir süreçten geçtik. Ancak Haber Expres Gazetesi sağlam temeller üzerine, doğruluk üzerine oturtulduğunu, Çarşamba’ya, Samsun’a ve Türkiye’ye gösterdik. Bilindiği üzere gazetemiz kapatıldı. Açıldı. Mahkeme süreçleri oldu. Ancak şükürler olsun ki yayın hayatımız bir gün olsun sekteye uğramadı. Yolumuza emin adımlarla devam ettik. Kimimiz bu kervanda halen bizimle birlikte, kimimiz ise bizlerle ayrıldı. Allah doğruları söyleyenlerin en güzel destekçisidir. 10 yıldır yolumuzdan şaşmadık. Halkımızın desteğini alarak tarafsız olduğumuzu kanıtladık. Ben nice 15-20 seneler göreceğimize inanıyorum. Gazetemiz olarak ilk günden beri dediğimiz gibi Sözün bittiği yerdeki sesiniz olmaya devam edeceğiz. Bizler için böylesi önemli bir gün olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde gazetemizin bir araya gelmesi çok sevindirdi. Katılan herkese ve Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanımıza yönetim kurulu olarak şükranlarımızı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinliğe katılan Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan’da gazete personellerinin önemli gününü kutlayarak,” Gazetecilik mesleğine gönül vermiş insanlar olarak hepinizin bu önemli gününü tebrik ediyorum. Çarşamba İlçemizde uzun süredir yayın hayatını sürdüren Haber Expres Gazetemize bundan sonraki yayın hayatlarında başarılar diliyorum. Bu güzel etkinliğe beni davet eden, programı gerçekleştiren gazetemiz yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Programda konuşmaların ardından personellere yemek ikramında bulunuldu. Gazete personellerinin bir süre sohbetinin ardından program son buldu. 

gazetemizden-anlamli-yemek-(3).jpggazetemizden-anlamli-yemek-(2).jpggazetemizden-anlamli-yemek-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber