Gazete ve İnternetimizden "Siyah beyaz" tepki

Gazete ve İnternetimizden Siyah beyaz tepki
7 Haziran Genel seçimlerinin hemen ardından Ülke genelinde başlayarak tırmandırılan terör olayları ciğerimizi yaktı. Gazete olarak tepkimizi göstermek amacı ile İnternet ve yazılı basınımızda kullandığımız gazetemizi SİYAH BEYAZ Yayınlama kararı aldık.

7 Haziran Genel seçimleri sonrasında ortaya çıkan koalisyon tablosu ile birlikte adeta terör olaylarının fitili ateşlendi. Koalisyondan ürken HDP, başta olmak üzere tüm siyasi partiler koalisyon öncesi ve görüşmeleri ile birlikte sonrasında kurulan geçici hükümet şablonunda ülkeye akıllara zarar bir durum verdiği büyük bir üzüntü ve endişe ile izlenmektedir. Siyasetin kendi içinde ve arasında bir türlü anlaşamamasının acı bilançosunu Vatan için görev yapan güvenlik güçleri canları ile ödemeye başladığını tüm Türk halkı endişe ve korku ile izliyor.

Özellikle 7 Haziran sonrasında ülke siyasetinin çözümsüz ve kavgacı üsluplarının yanı sıra Ülkede pkk, ve dış mihraklı provokatörlerin hain saldırıları ile bilinçli şekilde tırmandırılan TERÖR olayları, özellikle son 3 gün içinde 34 ŞEHİT olmak üzere geçen 3 aylık süreçte 100 aşkın Mehmetçik, Polis ve diğer kolluk görevlilerimiz kalleşçe ve hain tuzaklarla ŞEHİT edilmektedir. Ülke genelinde yavaş yavaş başlayan tepkileri izlerken yüreklerin yanması, evlerden yükselen ağıt sesleri, yüzlerce ailenin evladını yitirmesi nedeni ile baba sevgisinden mahrum bırakılan onlarca çocuk, mutlu ve vatana hayırlı evlat yetiştirip geleceğin kuşağı olan evlatlarını birlikte yetiştirmeyi hedefleyen eşler, evlatlarını bir kere daha koklayamayacak yüreklerinden adeta çalınarak kayıp giden ana ve babaların ciğer yanığı kokusu burnumuzun direğini sızlatırken kalıcı ve kesin üretilmesi bekleniyor.

Tüm gelişmeler yakından ve titizlikle izlenirken yaşanan onlarca acıya tepki olarak HABER EXPRES GAZETE YÖNETİM KURULU; Hükümet, TSK yani Genel Kurmay Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve bağlı yetkili Müdürlüklerde ki yetkililerin yaşanan hain tuzak ve saldırıları sonlandırması adına, Milletçe gösterilen tepki eylemlerine destek vermek amacı ile yaklaşık bir Hafta SİYAH BEYAZ olarak hem internetten, hem de gazeteden yayım yapacağız.

Şehitlerimizin kanı tez vakitte alınması umudu ve güvencesi ile Devletimize olan bağlılığımızla birlikte vatan hainleri, kalleş teröristler ve ülkeye ihanet eden ajanların ülkeden kısa sürede temizlenerek eski huzurlu ve mutlu günlere dönmemiz umudu ile...

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber