GALERİCİLER SİTESİ ASFALT YOLLARLA KAPLANDI

GALERİCİLER SİTESİ ASFALT YOLLARLA KAPLANDI
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Vezirköprü Otomobil ve Traktör Galericileri Sitesi’ndeki bin metrelik yolda yapılan sıcak asfalt kaplama çalışması tamamlandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Vezirköprü ilçesinde bulunan Otomobil ve Traktör Galericileri Sitesi’ndeki bin metrelik yolda yapılan BSK sıcak asfalt kaplama çalışması tamamlandı.
Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sanayi bölgeleri ve sitelerdeki yol çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Vezirköprü ilçesindeki Vezirköprü Otomobil ve Traktör Galericileri Sitesi’nin bin metrelik BSK sıcak asfalt yol kaplama çalışması Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarla bölgenin ulaşım altyapısını güçlendiren ekipler, asfalt çalışmasının ardından yaya kaldırım çalışmalarına da kısa sürede başlayacak.
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Cemal Bozkurt, “Otomobil ve Traktör Galericileri Sitesi önemli bir ticaret merkezi. Buradaki altyapının güçlendirilmesi ekonomik anlamda birçok faydası olacak. Yapmış olduğumuz BSK sıcak asfalt çalışması ile de buradaki bölge esnafı ve ziyaretçileri için daha güvenli ve konforlu bir ortam olması için gerçekleştirdik. Yapılan çalışmalar bölgedeki trafik akışını da düzenleyerek iş ve ticaretin daha verimli bir şekilde yürütülmesine de katkı sağlayacak” dedi.

aw136928-01.jpg

aw136928-05.jpg

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber